נתקלתי במבוי סתום או שמא

yes please

New member
נתקלתי במבוי סתום או שמא

אני הסתומה כאן?!יש לי סיפור ארוך לחלוק איתכם חבריי.לא מצפה לגאולה או שמא לתשובות שרק הוא יוכל לספק,אלא לחיזוק,עזרה,עצה או אפילו סטירה של 'תתעוררי' תתקבל... אז הסיפור שלי מתחיל לפני כשנה +,חברתי הכי טובה(בזמנו),הכירה לי מסעדה ומאז אני והיא פק"ל שם.מפה לשם,היא נדלקה על אחד הבעלים בזמן שיש לה חבר.היא,עשתה הכל בשביל לממש את הפנטזיה שלה לגביו.היינו מתגרות בו בקטע של 'שלישייה'בעודני לא נמשכת אליו כלל,אלא רק מגבה חברה טובה. זה הגיע למצב שהיינו נוסעות למסעדה יחד אחרי הסגירה שאנחנו יודעות שהוא שם לבד,בשביל שהיא תיכנס איתו למשרד ותעשה שם ככל העולה על רוחה.מפה לשם,היו בינהם כמה מפגשים סוערים.שבאחד מהם נכחתי...כן כן..הוא והיא ישבו מאחורה(במכונית),ואני שיחקתי אותה נרדמת במושבים מקדימה,ושמה את המוזיקה בשביל שאני לא אצטרך לשמוע כלום...האקט שקדם לזה היה שאני והיא ישבנו מקדימה והוא נכנס לאוטו,ופשוט נישק אותי.היא,כתגובה מאוד'זה הצעצוע שלי'עברה אחורה ואז העניינים התחילו לזרום...מפה לשם הוא המשיך בניסיונות שלו להתחיל איתי...היא הבהירה לו שאני ממש לא בקטע אז שיירד מזה.ובזה זה נגמר.בקיץ סיימתי ללמוד וחיפשתי עבודה בנרות.תיכננתי להתראיין למילצור במסעדה שהוא גם שותף שם,מבלי לדעת שיש לו קשר לאותה מסעדה.מפה לשם,מצאתי את עצמי יושבת אצלו במסעדה איתה,מחכה לאמא שלי שתבוא לאסוף אותנו אחרי שהיא הורידה אותנו בשביל שאני אלך להתראיין במסעדה השכנה(והראיונות נדחו),סיפרתי לו שאני חייבת עבודה דחוף.הוא הציע שאני אבוא לעבוד אצלו,שמחתי וצהלתי ולמחרת התייצבתי לעבוד.תקופת העסקתי שם הגיעה כמעט ל9 חודשים,שנקטעה בגלל הגיוס שלי.עד שהייתי צריכה לעבוד,(עם הפרדה מוחלטת לגביי האירוע שאירע לפני שנה,שמבחינתנו לא היה בכלל)הגעתי ממלצרית,לאחראית מלצרים שמעסיקה ומכשירה עובדים,אט אט הגעתי לאחראית משמרת שאחראית על העובדים,מעסיקה,מכשירה,מפטרת,אחראית על סחורה ועל הכל.כשאני 'בשלטון' הוא היה רגוע להתעסק בעיסוקים שלו ולא להגיע למסעדה,כי אני ,את הנשמה שלי נתתי שם מבלי לחשוב פעמיים,מה שהצריך לוותר על ערבי שישי בשביל לתת לו לנוח,לוותר על אירועים משפחתיים בשביל שהוא יוכל 'לעשות סידורים' ובסוף התברר לי שהוא פשוט לא התעורר וכו'. מפה לשם,אחרי שהתחלתי לעבוד שם,התחיל להירקם ביננו קשר של מעל למועסק ומעסיק כמעט כמו בין ידידים.הוא חלק איתי על אלה שבגדו בו כשסמך עליהם עם הדבר שהכי חשוב לו,המסעדה שלו,חלק איתי כעסים על השותפים שלו,ופרק כל מה שהיה לו על הלב,ואני הייתי שם,לתמוך בו,להקשיב ופשוט לעזור.עם הזמן התחלתי להימשך אליו,וזה היה הדדי.אני והוא מאוד דומים,מסוג המוחצנים לגביי מין ומשיכה,אני יודעת שאני רוצה אותו והוא יודע שהוא רוצה אותי אנחנו מאוד ברורים בעניין הזה.מה שמגיע בעקבות זה,זה מלא סימניבעודנו מתגרים אחד בשניה עם מבטים,פלירטים,נגיעות,החלטנו לדבר על זה רק בגלל שאני מתגייסת.אני אמרתי שאין לי בעיה לממש פנטזיה,והוא מבחינתו כמהה אליי אבל פוחד,פוחד ממה שאלתי,'פוחד לאבד את הקשר שלנו'איזה קשר שלנו???'בעבודה,מחוץ לעבודה,ויש גם את אמא שלך שאני מאוד מכבד ומעריך'.חשבתי עם עצמי,אם אני מוכנה לעשות את זה,הגעתי למסקנה שכן,מימוש נטו בלי שומדבר מעבר. התעוררה בעיה... אני פוחדת שאני מתחילה לרצות משהו מעבר..לא יודעת איך לדבר איתו ומה לומר על קשר רציני,ואני מרגישה שכמו תמיד אני אחפש את הדרך הקלה החוצה,ואוותר עליו.כמו שאני עושה תמיד.הבעיה איתו היא שכל פעם אני מדחיקה את זה,ואז כשאני רואה אותו אני כולי פרפרים והתבלבלויות,כמו בפעם הראשונה.זה לא עוזב!זה לא עובר!למה!???!?אני ההפך מכל הנשים שהוא אי פעם היה איתן!!! הוא מסוג הגברים שכל מי שרצה אי פעם,השיג בלא מאמץ,ללא מחשבות מיותרות,אפילו החיצוניות שלי הפוכה לגמרי!הוא הולך עם בחורות רזות עם חזה קטן תחת קטןורגליים ארוכות.ואני?אני ההפך!לא שמנמונת,אבל סקסית,עם חזה גדול,הוא עצמו אמר לי פעם'אני בחיים לא טיפוס שמסתכל על חזה,לא יודע מה קורה לי איתך'.אבל איתי,הכל אחרת,מהמחשבה שאולי אני אחזור לעבוד שם,הוא לא מוכן לאבד אותי בתור 'שותפה' שם,בשביל סקס,שידוע לנו שהוא יהיה מטורף כן?:) לא יודעת מה לעשות,לא יודעת מה להגיד לו,אני פוחדת שאני רוצה משהו יותר רציני,ושיש את כל הסימנים לזה!אמא שלי,כל מי שיודע על הידידות שלנו אומר שבסוף ייצא מזה משהו.הפחד שלי,נדיר שאני חולמת וזוכרת.וכשזה קורה זה תמיד היווה סימן בעיניי כי זה תמיד התקשר למה שקרה אחרי זה. חלמתי עליו הלילה..שאני נכנסת ושומעת אותו מתווכח עם שותף שלו שהוא לא נמצא מספיק זמן בעסק,והוא כהתגוננות עונה לו 'אבל אני מאוהב'(נשמע מוזר אבל נסו להבין אותי....)וישר הבנתי שלא מדובר עליי.מהלילה ,הפחד הזה של לדבר איתו,לא עוזב אותי!מה גם שאני טיפוס שנלחם על רצונותיו,ועדיף לבכות על שניסיתי ולא הצליח מאשר שלא ניסיתי כלל.מה שאני באה לומר זה שכל מה שקשור אליו,אני אחרת,שונה,שברירית ופחדנית. שלחתי לו הודעה שאנחנו צריכים לדבר ברצינות ושאני לא אקבל לא כתשובה ושזה צריך לקרות עוד השבוע. מה אני עושה?!מה אני אומרת?!למה לצפות?מה לעשות עם ה'אני' החדשה כשאני איתו /חושבת עליו?! אני מודה לכם מקרב לב ומצטערת על האורך פשוט רציתי כמה שיותר להכניס אתכם לסיפורי ושתנסו להבין מאיפה אני באה. אוהבת ומודה לכם.אני :)

Cobe Anan

New member
תנסי אותו..

אין ספק שאין כאן תשובה ברורה, אבל תחשבי בקור רווח מול סיכונים, תוסיפי את האופי שלך (אמרת שאת מעדיפה להתחרט על מה שעשית מאשר על מה שלא עשית), תשקללי גם את הסיכויים שלך (לא סתם הוא נמשך אלייך למרות שאת לא הטיפוס שלו). תקראי שוב את מה שכתבת, תביני לבד. (עזרה: לכי תשיגי אותו כבר!) זהו.

rotemangie

New member
שטויות בקטנה...

אני אומרת תנסי, למה לא? מה יקרה במקרה הכי הכי גרוע? אבל תחשבי מה יקרה במקרה הטוב...:) הכל אופן שהיהיה בהצלחה!

yes please

New member
יואו תודה חמודים באמת שזה

מחמם לי את הלב.. אני מתארת לעצמי שאני אעשה את זה במוקדם או במאוחר,כך שעדיף מוקדם,אתם ממש מעודדים אותיייי (תמשיכו חחחח)

Cobe Anan

New member
../images/Emo124.gif יאללה YES PLEASE!!!!

מעודד....?

למעלה