נתקלתי במודעה מצחיקה

d a v i d k a

New member
נתקלתי במודעה מצחיקה

במודעה מפורסם טיול מקיף בדרום אמריקה בכ 8000$. הטיול כולל: ברזיל, פרו, ארגנטינה, צ'ילה, אקוודור, בוליביה. עד כאן הכל נחמד וגם המחיר נראה לי הגיוני לטיול מאורגן כזה מקיף. אבל מה שהצחיק אותי באמת היה משך הטיול הנ"ל: 34 יום !!!
הייתי חייב לשתף, שבוע טוב.

d a v i d k a

New member
שכחתי לציין למה זה הצחיק אותי

פשוט אני עשיתי טיול בכל המדינות הנ"ל במשך שנה שלמה ועדיין לא הספקתי לראות את כל מה שיש למדינות האלה להציע.

natyh

New member
צודק

אך זה לא בשבילינו , זה עבור האומללים שנאלצים להסתפק בטיול מאורגן....

eitanir

New member
אתה אומלל ?

מכיוון שלדעתי אומלל הוא מי שאינו מסוגל להבין שלעיתים יש אילוצים, ולא כולם מובטלים כמוך שרק מחפשים איך להעביר את זמנם כדי לשכוח צרותיהם. הנ"ל נכתב למרות שמעולם לא עשיתי טיול מאורגןף ואני מסכים שחודש לכל המדינות זה מעטו מאוד, אבל התבטאות מנהל הפורום בהחלט אומללה.

d a v i d k a

New member
תגובה תוקפנית בלי מחשבה.

אענה לך בשמי. אני קרעתי את עצמי במשך 5 שנים כדי לחסוך לטיול של שנה, כדי לא לעבוד באמצע הטיול. זאת הייתה הבחירה שלי "להיות מובטל" במשך שנה אחת כדי להנות. 8000$ מספיק לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה, כולל כרטיס טיסה, בלי ליווי צמוד. ב34 ימים אתה לא יכול להנות מ 6 מדינות. אני יכול רק לנחש שהטיול הזה נראה יותר כמו התוכנית "מירוץ למיליון". אם יש לך 8000$ לטיול, תנצל אותם כדי להנות יותר ולא לאסוף כמה שיותר חותמות בדרכון.

SOLO TREKKER

New member
שני טעמים לאומללות עליה מדבר נתי:

ולא, אין הכוונה לאילוצים אלא לדרך בה מתמודדים איתם. הטיול המאורגן המדובר הוא אחת הדרכים הכי גרועות (אם לא הגרועה ביותר) לנצל את אותם 34 יום ו- 8000$. זו סיבה טובה אחת לרחם על מי שהולך לקבל תמורה כ"כ עלובה לכספו וזמנו. הסיבה השניה היא שמי שרגיל לטייל באופן עצמאי בד"כ מרחם על מי שאין לו את היכולת לעשות זאת. גם אני (ומרבית הגולשים פה בפורום) חושבים כך. כל השרשור הנ"ל נפתח מתוך הגישה הזו. ההשתלחות שלך, עם זאת, לא באה מתוך הגנה על הטיולים המאורגנים והתהליכים שהביאו אותם להיות כ"כ לא מוצלחים. ההשתלחות שלך מופנית אישית כנגד נתי, ולא משנה לך מה הוא אומר. אתה לא חייב לאהוב כל אחד אבל אתה גם לא חייב לקפוץ ולהתנפל על כל הודעה של מי שאי פעם הרגיז אותך.

natyh

New member
אדון רמקולר או יוטאמיר או איתן ניר

אין לך מה לעשות בפורום הזה , בצורת ההתנהגות התוקפנית הזו ! אם תחליט להמשיך בדרך זו פשוט יתעלמו ממך במופגן כל הזמן . אז אם אתה מעונין להיעזר בנו כדאי שתתנהג בצורה הולמת ואם לא פורום חופשות וטיולים בחו"ל הוא המקום עבורך.. בברכה נתי

meni1234

New member
בטיול מאורגן רואים יותר נהנים פחות

אני נסעתי פעם לטיול מאורגן של 23 יום מחוף לחוף בארה"ב וכשנה לאחר מכן עשיתי טיול עצמאי די דומה לתקופה של שלושה חודשים בטיול המאורגן כל שניה נוצלה לטובת ביקור באתרים העשרת ידע וכניסה לאטרקציות בטיול שעשיתי לבד יותר ביליתי ישבתי בבתי קפה קראתי ספרים ושרפתי את הזמן העלות של הטיול העצמאי עלתה כמעט אותו הדבר כמו הטיול המאורגן זה ממש תלוי באילוצים של כל אחד ומה הוא רוצה יותר לראות או להנות.

למעלה