נתקלתי בקטע וידאו באיזה סרטון שכבר לא קיים

רוב הזמן נח

Well-known member
נתקלתי בקטע וידאו באיזה סרטון שכבר לא קיים

ביוטיוב. היו שם הרבה דברים אחרים שחלקם לא ממש מדעיים.

שמרתי אותו אז, ולכן יכלתי עכשיו לחתוך ממנו קטע שהייתי רוצה לקבל ממכם הסבר עליו.

https://www.youtube.com/watch?v=uCjnvqMqAbQ
איך אסטרונאוט יכול לומר את מה שאמר?

BigBadWolf

Member
פעם יכולנו להטיס בני אדם קצת יותר רחוק, היום כבר לא

פשוט אין לנו את החללית המתאימה. זה לא שאין את הטכנולוגיה להגיע לירח, פשוט פיזית אין את החללית. נגיד לי אין אוטו, אני לא יכול לנסוע למקומות. לא שאין לי את הטכנולוגיה, פשוט אין לי רכב. אז במקרה הזה הפתרון הוא פשוט לקנות אבל במקרה של חללית צריך ממש לבנות אותה כי לאף אחד אין.

מעבר לזה, הירח הרבה יותר קרוב ממאדים ומהאסטרואידים המדוברים. בשביל להגיע אליהם צריך עוד טכנולוגיות שעוד לא השתמשו בהן ועכשיו בודקים כמו גידול מזון בחלל, טיסה מהירה יותר (בכל זאת זה די רחוק), מערכות מחזור מים וכד'.

רוב הזמן נח

Well-known member
פעם היו מטוסים פרימיטיבים והיום לא

היום יש מטוסים משוכללים הרבה יותר.

פעם היו טלויזיות שמנות שחור לבן והיום לא. היום יש דקות בצבע LCD.

ממש מביכה התשובה שלך וחסרת כל היגיון.
פעם לפני עשרות שנים היו חלליות שהגיעו לירח.

היום מודים בנס"א שאי אפשר להתרחק רחוק יותר מאיפה שהם נמצאים סביב מסלול כדור הארץ, כי עדיין אין חלליות מתאימות שחסינות לקרינה.

האסטרונאוט אפילו אמר שבעזרת הטכנולוגיה החדשה נוכל להגיע לירח. לשניה הוא התבלבל ושכח שכבר הגענו לשם. או שהוא יודע שלא, ורק שכח לשקר בנושא.

guprnds

Active member
תמשיך לנוח

ותנוח גם דעתך.
העניינים פשוט לא מתנהלים כפי שאנשים נחים סבורים שהם מתנהלים.

רוב הזמן נח

Well-known member
ההתנהלות ההגיונית היא שאם לפני עשרות שנים היו חלליות שנחתו

על הירח, גם היום צריכים להיות. וטובים יותר.
ולא פרוייקט בניה עם טכנולוגיה חדשה שלא היתה קודם שתאפשר להגיע לירח, כמו שאמר האסטרונאוט, שבעצם מוכיחה שנס"א לא נחתו עדיין אף פעם על הירח.
&nbsp
&nbsp
זה בהחלט עניין מביך השקר העתיק הזה.
&nbsp

BigBadWolf

Member
האבוריגינים הגיעו לאוסטרליה ברפסודות

אני רוצה לראות אותך כיום מגיע לאוסטרליה ברפסודה, רק עם הכלים שהיו לאדם הקדמון לפני כ-50,000 שנה. העובדה שאפשר לעשות משהו לא אומרת שתהיה מוכן לקחת את הסיכון לעשות זאת. אכן הטיסות לירח של תקופת אפולו היו מסוכנות למדי, טיסה אחת עלתה באש עוד לפני ההמראה וכל הצוות נהרג. טיסה אחרת כמעט אבדה ורק בנס הצליחו להחזיר אותם על גבי 'סירת הצלה', עם בעיות רציניות באספקת אוויר ראוי.
קונספירציות יש הרבה ואיכשהו אף פעם אי אפשר לשכנע את אלו שמאמינים בהן (זה נגמר ב-'אל תבלבלו אותי בעובדות'). יש הרבה מאוד הוכחות שהאמריקאים הגיעו לירח ב-1969, יש אפילו ניסוי שאתה יכול לבצע בכדי לבדוק זאת כפי שהראו במפץ הגדול [URL]https://www.youtube.com/watch?v=-e5CtbbZL-k[/URL].

רוב הזמן נח

Well-known member
וזה נשמע לך הגיוני?

נראה לך שההשוואות שעשית מתאימות?
&nbsp
אם לפני כמה עשרות שנים ביצעו משימה והצליחו, היום לא צריך היה לפתח כלים חדשים ולבדוק אם הם מתאימים למשימה. אם לפני כמה עשרות שנים בטכנולוגיה של אז קרו אסונות אבל גם היו הצלחות, אז בטכנולוגיה של היום זה היה צריך להיות דבר שבשגרה.
&nbsp
בכל מקרה, שני הדוגמאות בסרטונים שהבאתי כאן מראים שניים מנאס"א שמדברים בצורה
שאפשר להבין ממנה שנס"א עדיין לא הצליחה להגיע לירח.
&nbsp
אל תקשיב לכל מיני הסברים של אנשים (שקיימים בסרטונים האלה). תקשיב למה שהם אמרו.
יש עובדות ברורות שמי שמכיר בהם לא יגיד דברים מסויימים כמו שהם עשו.
&nbsp

uzi2

Active member
עלות ההטסה לא ירדה עם השנים

מזעור של אלקטרוניקה השתפר, יכולות חישוב ומחשוב השתפרו. אנרגיה נשארה דבר יקר. אפילו יקר מאוד, וגם אם עלות טיסה במהירות קבועה נמוכה (בגלל העדר התנגדות לתנועה), עדיין מדובר בעלויות מאוד גבוהות. אמצעים להגנה מפני קרינה לא הפכו לזולים יותר - גם על פני כדה"א. העלות של אפולו 11, היתה עצומה גם במונחים של ארה"ב. ארה"ב לא היתה צריכה מספיק חזק לחזור על הפרוייקט כדי להצדיק את העלויות העצומות, בייחוד לאור העובדה שבעבר היו דברים שהיה צריך אנשים עבורם, והיום הם יכולים להעשות באופן ממוחשב לחלוטין.

הסרטון ערוך אגרסיבית באופן שגורם לך להאמין שהפרשנות שהעורך נתן לטקסט היא הפרשנות הנכונה. לא מן הנמנע שהפרשנות הזאת שגויה.

למעלה