נתקלתי היום במישו שלא מכיר את יוסי

1מאיוש

New member
נתקלתי היום במישו שלא מכיר את יוסי

מסכן שיגעתי אותו הוא מעין יחצ"ן של ש"ס-שחר סויסה למי שלא יודע.. אמרתי לו עכשיו אני קצת אשגע אותך אין מצב שאתה לא מכיר את יוסי אזולאי יש לו את הקול הכי מרגש.. הוא מדהים אז ככה.. שלחתי לו 2 תמונות של יוסי.. את הקישור לאתר.. ואני מעבירה לו את השירים: "אמא", "דז'ה וו", "לאורך הים", "פס ליום אחד", "יום אחד איתך", "אני אקטוף לך את הירח" וזהו כל אלו נורא מיוחדים.. אבל אין לי עוד על המחשב.. הכל בדיסק המקורי.. סיפרתי לו מה שאני יודעת על יוסי ואמרתי לו שיעבור על כל האתר. והתוצאה- הוא אהב את הקול של יוסי.. זהו

lir2004

New member
אתם בטח שואלים...

למה הוא לא הכיר את יוסי... אז השאלה פשוטה... אני לא יודע אותה... אבל בטוח יש תשובה... חחחחחחחחחחחחח, בטח דוסים לא מבינים במוזיקה איכותית... השיר היחידי בדת שאיכותי, זה "אנחנו מאמינים בני מאמינים, ואין לנו על מי להישאן... אלא אלא על אבינו, אבינו שבשמיים...", אפשר להגיד שזה השיר היחידי שלהם שאני אוהב... אבל בזכות מאיה, הוא ימליץ לחברים שלו על יוסי... ויוסי ייכנס גם אל עולם הדתיים...

lir2004

New member
חחחחחחחחחחחחח

חשבתי שהתכוונת למפלגה "ש"ס"... חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

sarit lang

New member
אה אה לא ללכלך על דוסים!!

אני דוסית לשעבר

lir2004

New member
חס וחלילה!

אני מאוד מכבד את הדת... ואני מאמין בקב"ה... ואני בין חילוני למסורתי... יותר מסורתי אפילו... ואני מכבד את הדת ואת המנהגים, אפילו הכי חריגים של הדתיים... ומה זה "דוסית לשעבר"?!, ה' פיטר אותך?!... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, נשמה... צוחק איתך...

lir2004

New member
ואני יודע

מי זה שחר סוויסה! יש לו את השיר המטריף "מסיבה"... "הנה עוד להיט של מסיבה, מסוויסה אליכם באהבה...". שיר ממש יפה...

lir2004

New member
אל תעלבי...

זה בס"כ היה בצחוק... לא התכוונתי לפגוע ברגשותיך...

חחח גם לי קרו מקרים כאלה

אני מדברת הרבה על יוסי... כל מקוםם... חלק מכירים ואומרים שיש לו קול ברמות גבוהות!! שאין הרבה זמרים כמוהו!!! ואלה שלא זכו להכיר.. שומעים אותו וישר מתאהבים!!

lir2004

New member
אחת ולתמיד:

אי אפשר שלא להתאהב ביוסי!, הוא זמר עם קול נדיר, ואיכויות קולות מרשימות ביותר!, וגם בן אדם מקסים!

למעלה