יש לי סתם שאלה טכנית
איך אתה מתכוון לחתוך פילטים ממשהו בגודל אבטיח ? איך עושים זאת ?
ועוד משהו:
ראיתי תמונות של המכסיקנית ברשת ובהן היא נראית לא יותר גדולה מלפת ישראלית ממוצעת. אז נכון שיכול להיות שיש גם מודל ענק אבל לא ראיתי תמונות.
מעבר לזה קראתי שיש לזה טעם שבין תפוח לליבת חסה ובמקום אחר (לדבריו של איזה שף) היא מזכירה תפו"א או בטטה.
אי לזאת, אני רק יכול להציע 4 דברים דברים:
1. לארגן נסיעה למכסיקו (או לניו יורק) ולהשיג שם או לבקש ממישהו שמגיע משם להביא לך כמה, רק כדי לספק את הסקרנות.
2. לקחת קנלוני אמיתיים מבצק ולמלא אותם בלפת ארצישראלית עם עשבי תיבול פלוס.
3. לנסות להכין פילטים שישמשו כקנלוני קטנים, מלפת או בטטה או תפו"א.
4. להכין סלט דמוי זה >>
http://tinyurl.com/ndf644n רק במקום המכסיקנית לשים קולורבי (ולוותר על רוטב הדגים ששם).