נתקעתי עם הרישיון-עיצות בקשה

uouo1234

New member
נתקעתי עם הרישיון-עיצות בקשה

שלום אני ממש אשמח לקבל את עצתכם,המקרה הוא כזה:
לפני יותר משנה התחלתי ללמוד נהיגה כשגרתי עם ההורים בצפון,למדתי בכרמיאל,אחרי 50-60 שיעורים ניגשתי לטסט בביטחון עצמי הכי גדול שיש ונכשלתי,באותו זמן גם עברתי דירה למרכז הארץ,הפסקתי לקחת שיעורים ואחרי חודשיים בערך מהטסט חזרתי ליומיים לצפון עשיתי עוד טסט (לפניו שני שיעורים) ונכשלתי שוב,כמובן שמהסיבות הכי דפוקות בעולם (עברתי ברמזור אדום),מה שמעצבן זה שהרגשתי שאני נהגת טובה והתאכזבתי,חטפתי טראומה והפסקתי.

עכשיו אני כמעט שנה אחרי ומוכנה לנסות שוב,גם העובדה ש ב1.7 מתחיל החוק החדש מוסיפה ללחץ לסיים עם זה כבר,אני לא יודעת מה לעשות האם כדי ליסוע לצפון לכמה ימים לעשות כמה שיעורים וטסט או למצוא פה (הרצליה) מורה טוב ולעשות כאן טסט,מה התהליך הבירוקרטי למעבר כזה?
מצד שלישי,יש פה מלא כבישים מהירים ודברים כאלה...

חייבת רישיון כבר!
אשמח לשמוע עיצות...

ravidmos1

New member
תשובה

אני מציע לך קודם כל לבדוק האם הטופס הירוק שלך ( בדיקת ראיה ואישור רופא ) בתוקף . התוקף שלהם הוא שנתיים . אם הטפסים אצל המורה בכרמיאל ולא אצלך תדאגי לקחת אותם.
דבר שני לבדוק האם התאוריה שלך בתוקף גם היא תקפה לשנתיים מיום המעבר.
לאחר שבדקת את שני הדברים ובמידה ואת צריכה טופס חדש או תאוריה כמובן לעשות .
תמצאי מורה טוב בהרצליה תקבעי שיעור תנהגי תקבלי חוות דעת ותראי גם איך את מרגישה אחרי למעלה משנה שלא נהגת .
תקבעו תוכנית עבודה כמה שעורים את צריכה לחזור על כל הדברים ששכחת או שאת חלודה בהם .
ולאחר שאת מוכנה לטסט תיגשי אין לך מה לפחד מלגשת לטסט באיזור הרצליה כי בזמן השעורים המורה יסתובב איתך באזורים ואת תכירי אותם .

שיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי .

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשון לציון והסביבה 054-6269924.

למעלה