נתקע האוטו :cool:

צ^יפ

New member
נתקע האוטו :cool:

סתם ככה לספר לכם שאתמול בערב (בשעה 22:30) חברה טובה שלי מתקשרת אלי בהיסטריה לא קטנה ומתלוננת באוזני שהיא תקוע עם האוטו בצומת מורשה ומתחילה לתאר לי את מצב האוטו . ידידכם הנאמן שדיי מתמצא בעולם הרכב הרגיע אותה ואמר :``כבר יוצא אליך אל תדאגי . כעבור זמן מה הגעתי לשם ופתרתי את הבעיה . ואז הסתבר לי שהיה כדי לי מאוד לצאת בשעה שכזו ובקור הזה לעזור לחברה שלי , כי שנכנסנו לאוטו אחרי זה היא החליטה להודות לי בדרך מקורית ביותר! היא פתחה לי את המכנסיים שלפה את האיבר העסיסי שלי והחלה מלקקת אותו,ומוצצת אותו בטירוף כזה שהרגשתי בשמיים ! :-> לאחר מספר דקות שלפה גומי נתנה לי אותו ובזמן שהלבשתי אותו היא הורידה את המכנסים עליתי מעליה פיסקתי את רגליה וחדרתי אליה . אחד הדברים שאני באמת אוהב לראות זה איך שהשדיים `` רוקדים`` בזמן זיון פראי שכזה . שמתי לב איך שכל גופה מתחיל לרעוד והקולות שיצאו ממנה הלכו והיתחזקו . האמת שלא כל כך היה נוח לי ונידפקו לי הברכיים אבל כשראיתי איך היא הולכת ``להיתפרץ`` נידלקתי כולי הרגשתי שאני כולי גועש יצאתי החוצה הורדתי את הגומי התרוממתי והכנסתי את הזין שלי לפה שלה היא המשיכה למצוץ לי ואני עם היד המשכתי לענג אותה , ואז זה קרה - היתפרצות אדירה של זרע יצא מיתוכי הישר לתוך פיה . כל זה להזכירכם בצומת מורשה בשולי הדרך . ואז בדיוק כשאנחנו חושבים להירגע לנו על סיגריה אנחנו רואים ניצנוצים כתותים חזקים לידנו , אני פותח את החלון ורואה גרר וניצמד אלינו . מיד התחנו להיתלבש בלחץ שנספיק לפני שיגשו אלינו לאוטו , בקיצור הספקנו ויצאתי מהאוטו ןאמרתי לו שיסע . וזהו למעשה נסעתי לי הביתה שמח וטוב לבב ואז חשבתי לי `` כמה טוב לעזור לחברים , לפעמים גם בלי שרוצים מקבלים על זה גמול !!! `` ותחשבו על זה . נראה לי שפורום הזה מצא חן בעיניי , אולי אני ימשיך לכתוב לכם על דברים שכאלה .

למעלה