נתקפתי שביזות... מצטרפת חדשה

galpazonet

New member
נתקפתי שביזות... מצטרפת חדשה

שלום לכולן, אני חודש אחרי לידה, אמא לאריאל המקסימה והיום נתקפתי שביזות בנוגע למשקל ולגוף שלי. קצת על עצמי: אני בחורה מלאה אבל מלאה במצב שעושה לי טוב, טוסיק עומד חזה גדול, ירכיים שיש מה לתפוס. מעולם לא היתה לי בטן שטוחה, אבל חייתי איתה בשלום. נכנסתי להריון עם משקל עודף של 8 ק"ג בערך, במהלך ההריון עליתי כולה 6 ק"ג ושבוע אחרי הלידה חזרתי למשקל שלי לפני ההריון, והג'ינסים שלי עלו עלי כשבוע לאחר מכן. עד היומיים האחרונים היה לי חוסר תיאבון ואכלתי כי די לחצו עלי כי אני מניקה, ובנוסף להכל התינוקת שלי היתה מאושפזת שבוע בבית החולים כך שעוד יותר דאגו לי. אז אכלתי. עליתי קילו וביומיים האחרונים אני באטרף אוכל. מן התקפת נשנש כזו שלא מצליחה לעשות לה סטופ. אני בדילמה: מצד אחד אני חייבת לאכול כדי שההנקה לא תיפגע,גם ככה אין לי מספיק חלב לגורילה הקטנה
ומצד שני אני מתה לרזות והכי חשוב לייצב את הבטן המדולדלת הזו. זהו. קצת רע לי למרות המחמאות שמרעיפים עלי שבכלל לא עליתי בהריון ושחזרתי למשקל הקודם שלי. למישהי יש הצעה לדיאטה שתגרום לירידה במשקל אך לא תפגע בכמות החלב? תודה...

magic40

New member
סחטיין על הצניעות../images/Emo6.gifאהבתי!

סתכלי במאמרים שצרפתי ההנקה לא נפגעת מירידה מתונה במשקל

חן123

New member
ברוכה הבאה

קודם כל חכי קצת... יש לך חודש וחצי חסד שאסור לעשות בו דיאטה. אח"כ מותר דיאטה אבל מתונה (1600-1800 קלוריות ליום) בהצלחה

אני בשביזות מתמדת. ../images/Emo10.gifמצטרפת חדשה

התחלתי במשקל 49 השמנתי כ10 קילו בהריון כי שמרתי מאוד, ועכשיו (שבועיים וחצי אחרי) אני בערך 53 אבל לדעתי אני נראית זוועה. יש לי בטן ענקית וירכיים שלא מאפשרות לי להכנס לכלום! כל הבגדים היפים שלי מחכים לי ואני מדי פעם מתפתה לנסות להכנס אליהם ומתבאסת מחדש. הברכה היחידה היא הציצים שקפצו מB לD אבל בגלל זה החולצות שלי קטנות עליי. אני יודעת שיחסית מצבי טוב אבל אני ממש ממש לא מרגישה ככה. להפך.

כן, אבל חזרתי לעצמי מיידית

מאחרי שיצאתי מחדר הלידה הרגשתי כרגיל. אומנם הריון ראשון שלי אבל כמעט בלי שום תפרים/חתכים תודה לאל. אולי בגלל שאני מרגישה כ"כ טוב, אני גם מצפה מהגוף שלי לחזור לעצמו ולהתנהג כרגיל. ועוד שבועיים אנחנו עושים לה מסיבת ובמצב הנוכחי פשוט אין לי מה ללבוש

magic40

New member
את מניקה ועדיין לא קיבלת מחזור

וזאת אחת הסיבות לנפיחות ושבועיים זה מוגזם לצפות מהגוף שלך לחזור לעצמו הכל עדיין רחב ולא מכווץ עדיין לא סיימת משכב לידה 60 יום אל תתיאשי זה יבוא אוטוטו תתנחמי אני עליתי 27 קילו ועכשיו עם עודף של 15 אחרי 5 וחצי חודשים

למעלה