נתק בין אחים...?

rr1aa

New member
נתק בין אחים...?

מאז שגדלתי תמיד חלמתי על משפחה חמה ומלוכדת, לי לא היה את זה בבית אף פעם. ההורים תמיד רבו, ואנחנו היינו מסוגרים כל אחד בעולמו. אחרי שכולם התחתנו נהיינו קצת יותר קרובים וחברים אם כי אני עדיין הייתי "הכבשה המוזרה" במשפחה כי לא היה איכפת לי כלום: לא מהאופנה, לא ממה שמקובל בחברה, לא להנות מהכסף שלי (נתתי להורים ולאחים כל פעם שהיה לי כסף) ודברים כאלה. הם לא הבינו שהחלום שלי זה משפחה שבה כולם חברים הכי טובים של כולם. לאחרונה נפטר אבא שלי. בסוף השבעה אחיי כבר הלכו לעו"ד לדבר על חלוקת הכסף שהיה לאבא בחשבון. אמא שלי בחיים והם כבר מדברים על חלוקת הכספים! והכי התרתחתי כשהם אמרו: "ניתן לאמא להמשיך לגור בבית". סליחה מה זאת אומרת "ניתן לאמא להמשיך לגור בבית"??? זה היא קנתה עם אבא מהכסף שלהם!! לא עושים לה טובה! וכשהעזתי להגיד משהו הם טענו בפניי: כל החיים שלנו לא קיבלנו מהם כלום, והיה להם כסף והם פשוט לא ידעו ליהנות ממנו, אז אנחנו צריכים לקחת מה שמגיע לנו!! ובכלל מגיע לנו ויש לאמא מספיק וכו' וכו'. מאז היחסים בינינו קצת קרים. מתקשרים מדי פעם בפעם לשאול מה נשמע וכאלה, אבל לא מעבר לזה. אני כבר מעכשיו בדכאון מה אני אעשה בחגים, לא חושבת שאני מסוגלת ללכת לראות אותם. מצד שני, זו המשפחה היחידה שיש לי (לבעלי אין משפחה פה). מה עושים?...

blue skies

New member
אומנם אני עדין צעירה יחסית אליך

ואין לי משפחה משלי וההורים שלי שניהם בחיים שיחיו! אבל הסיפור הזה כלכך מוכר מדודים שלהם ועל איך שהם מתברים על סבתא שלי שתחיה! לצערי אין לי מה להגיד לך בשביל לשפר ולגבי החגים קחי את אמא שלך וסעו שלושתיכם לבית מלון ותהנו ושיתפוצצו האחים

מצטערת לשמוע על אביך ז"ל ../images/Emo10.gif

אני חושבת שאולי לפני שהמצב יתדרדר עוד יותר, תעצרי את זה. תקיימי איתם שיחה, תסבירי להם ממה נובע הכעס שלך, הכאב הזה שלך, תדברי אל ליבם ומקווה שדברים ישתנו.

פילפולה

New member
אמנם זה מעציב.. ../images/Emo10.gif

אבל את החגים את יכולה לעשות עם משפחתך המצומצמת, אמא שלך וחברים. גם לי, שיש לי משפחה גדולה יוצא שאנחנו עושים עם האחים הרווקים של אבא שלי [שלושה] ומי שרוצה מצטרף, אם זה אחים של אמא שליואם זה חברים שלהם. מנסיון, זה לא נורא ואפילו די כיף. פיל

למעלה