נתתי הסטיירה לקונטרה מסטרה קיבי

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
נתתי הסטיירה לקונטרה מסטרה קיבי ../images/Emo9.gif

(המורה הראשי אצל סואסונה או משהו כזה) למה אני לא מושכת ורק מסמנת? למה למה למה? גם בבטיזדו יכולתי בכיף להפיל. למה? נתתי הסטיירה לקיבי! (בדיוק הלכו להחליף אותי אז מהר מהר, כשהוא הלך לעשות לי תרגיל בסיסי יען כי אני מתחילה..)

חחחחחח

בלי לזלזל או משהו---אבל זה קיבי!!...גם אם היית מושכת את ההסטרה..לא היית מפילה...סורי לאכזב : )

ailag

New member
טוב נו, כן

לפחות עכשיו עדיין אפשר להגיד שיכולתי :) כי לכו תוכיחו שלא.. (וזה באמת לא ביג דיל כי הוא שיחק ברמה שמתאימה לי וברמה הזאת נותנים בעיטות פשוטות.. ואלו נורא חשופות להפלות) (אבל לא מדברים על זה!) וזה ממש נחמד שהם כאלה - גם הוא וגם זומבי נכנסו לשחק איתי אחרי שראו שאני לא בדיוק מתקדמת. וגם שיחקו ברמה מתאימה, לא התחילו עם פלוריאו של שעה או תרגילים פתאום בעשר רמות מעל מה שתלמיד מתחיל יצפה לו כמו שקורה לפעמים.

surpresa

New member
קיבייייייי

סביר להניח שהוא השאיר את הרגל שם בכוונה... מצטער לאכזב אותך יקירתי אבל אני סבור ובטוח שברגע שהיית מושכת את ההסטיירה לקיבי היו לפחות 5 דרכים לצאת מזה + אופציות התקפה...ככה זה כשאתה קונטרה מסטרה באקדמיה של סואסונה. גם אסקילו ואלשנדרה היו אצלכם ?

ailag

New member
-=-=-

בקשר למשפט האחרון - לא יודעת, לא נראה לי. בקשר לשאר ההודעה - אתה כנראה צודק :) אם כי אצלי אישית, לא שאני דוגמה, כשאני משחקת עם חדשים אני באמת מורידה הילוך. ואז לפעמים יוצא שהם פתאום נותנים בעיטה מהירה בהודה איטית ואני לא מצפה לה, למרות שהיא מסוג שקל להתחמק ממנו אם אתה בהילוך יותר גבוה. אתמול היה אימון של איוואן ברעננה :) רק חבל שהייתי בשלישיה והאחרים לא קלטו איך אמורים להתאמן בשלישיה, אז רוב הזמן נשארתי עומדת בצד. אנשים - כשעובדים בשלישיה אז כל פעם שמחליפים תפקידים מחליפים גם בן זוג! אחרת מישהו לא יספיק להתאמן! זה היה משעשע, איוואן נותן סיקוונסיה לקבוצה שמתחת לצהוב ואז כולנו מבלים שעה בלנסות להבין את הכיוונים.

tommiyBoy

New member
האמתי

שבטוח הוא השאיר את הרגל בכוונה.. כאילו..הוא יוצא מהשטיירוס בג'יקולונות וג'יקוסטות על ימין ועל שמאל.. אבל רק בגלל שאת מתחילה היה לך את האומץ לתת לו השטיירה.. אני יודע שזה לא ממש מומלץ לותיקים...(גם קטע של כבוד וכאלה..)

למעלה