נתתי לקינג לאכול-ניסיתי....

צימחוני

New member
נתתי לקינג לאכול-ניסיתי....

שמתי לו עכבר חי קטן לאכול היום אבל הוא ברח ממנו. שמתי את הכבל חימום מתחת לקלקר והכל... והטמפ' טובה. בקיצור אחרי שהוא לא אכל אני אנסה לתת לו עכבר ביום שני ועד אז אני לא נוגע בו. אם אז הוא לא יאכל אז אני אנסה ביום חמישי לתת לו...

נשמע שטיפה נרגעת זה כבר טוב

מה זה אומר טמ"פ טובה? כמה מעלות בדיוק. כדאי שתסתכל לראות שהעיניים של הנחש לא מתחילות להתעכר ואז זה סימן שהוא נכנס לנשל והוא יסרב לאכול בשבועיים הקרובים. ויש גם אפשרות שהנחש רגיל לטרף מת, כדאי שתברר את זה עם הבחור שממנו נקנה הנחש, זה יכול לחסוך לך הרבה זמן.

צימחוני

New member
כן!!!!!

הוא כבר היה בנשל לפני איזה שבועיים. ובאמת הנחש לעולם לא אכל טרף חי!! הוא כל הזמן אוכל קפואים! ידעתי שזה בגלל זה.אררר.!. אז יכול להיות אפילו שאני אשים לו את העכבר מת מחר הוא יאכל אותו??? והטמפ' 28.9 בצד החם ובקר 22 בערך...

צימחוני

New member
הוא כבר אכל אחרי הנשל..

הנשל היה לפני יותר משבועיםם והוא כבר אכל אחריו... אז זה לא קשור בכל אופן הוא לא אכל בחיים עכבר חי ולכן פחד ממנו... תנו עצות ומה לעשות...

צימחוני

אני מציע שקצת תירגע.. אתה לחוץ מידי, נחשים יכולים גם לא לאכול חודשים. זה שהקינג שלך לא אכל היום זה לא אומר שהוא עומד למות. ואנשים לא חיים בפורום הזה אז תנסה קצת להיתאפק עד שיענו לך. לדעתי תחכה עד יום ראשון ורק אז תנסה להאכיל אותה שוב, כי אם עד יום ראשון לא תיראה שינוי בעניים\בגוון העור שלה אז כנריאה שהיא לא ניכנסה לנשל. וסביר מאוד שהיא כן ניכנסה גם אחרי שבועיים.

צימחוני

New member
הוא אכל!!!

שמתי לו מת ויצאתי מהחדר ותוך 5 דקות הוא בלע אותו! אז הכל בסדר והנחש בריא ומצויין. אני רק אציין שהיום היום ה-4 שהוא אצלי... ואגב זה היה אוגר ולא עכבר...

צימחוני

New member
אמרו לי...

שיש מצב שבגלל שזה היה אוגר הוא פתאום יכול לא לאכול עכברים יותר!?? זה נכון??? וחוץ מזה הוא לא בייבי וכל החיים אכל עכברים עד עכשיו... אז לא יודע אם זה יקרה לו...???

יש נחשים שמפתחים העדפה לטרף

זה או אחר אבל אני בספק אם פעם אחת תגרום לזה. אין לך מה לדאוג, רק שבדרך כלל לאוגרים יש הרבה פרווה ולכן עדיף לתת עכברים או חולדות.

למעלה