נ.ב.
!

אלון 58

New member
נ.ב.../images/Emo104.gif!

לא זוכר אם הצגתי זאת בעבר,אבל לפעמים מפתיע לראות את דגל ישראל מונף במקום מרוחק ולא שגרתי
,כמו כאן בתמונה,בעיירה הדרומית El Calafate,שבדרום פטגוניה,פרובינציה סנטה-קרוז,יתכן והמבנה שייך למועצה המקומית של העיירה,אבל הוא מקושט בדגלי מדינות שונות,כולל של ישראל
.

MiAdi

New member
מאוד מרגש לראות את דגל ישראל...........

אי שם בקצה העולם. מזכיר לי את מה שקרה לי כשטיילתי בארגנטינה. הגעתי ל- Policia Federal ב- Capital בבואנוס-איירס ובזמן שהוריי עמדו בתור לחידוש הדרכונים חציתי את הכביש כדי לקנות לנו שתיה. כשפתחתי את המקרר בבית הקפה מה אני רואה? "פחיות קינלי" מקוריות תוצרת הארץ............ ומה אתם חושבים שקניתי לנו לשתות ?........................נכון.....צדקתם.............קינלי. ועוד משהו מאוד מרגש, יצאתי לטיול מאורגן עם זוג בני דודים ועוד כ- 40 איש לכל הדרום עד לגבול עם צ'ילה. באחת ההפסקות שעשינו ב- San Martin de los Andes נכנסו לקנות שתיה או נישנושים. פתאום.................באחד המדפים אני רואה ממתק קטן וחמוד מבצבץ לו ......... ומה זה היה? מקופלת ........קניתי כמה כדי לכבד את החבר'ה באוטובוס ובסוף אני לא הצלחתי לאכול אפילו אחד. מה שכ"כ מצחיק הוא שאני לא חסידת ממתקים או קינלי (עדיף קולה), אבל מאוד התרגשתי לטוס אלפי ק"מ ולהפגש דווקא בקצה העולם במקופלת תוצרת ישראל. ספרו גם אתם אם נתקלתם בחוויות מהסוג הזה או דומות.

lailaein

New member
אני גרה ברסיסטנסיה ויש פה בייגלה

בייגלה של בייגל בייגל בשני סופרמרקטים גדולים.

אלון 58

New member
../images/Emo32.gif:ואילו אני...,

בדצמבר 1989/ינואר 1990 בזמן טיול ב-
עם חברים בדרום-אפריקה,מצאנו במרכול במרכז יוהנסבורג,קופסאות טונה וחומוס made in Israel
.

כרוני

New member
מפנה את תשומת ליבכם

לתאור המרשים של ארצנו הקטנטונת על צנצנת החמוצים......

למעלה