נ"ב

אילתיKLE

New member
נ"ב../images/Emo73.gif

מתנדבים יקרים! היום בשעות הצהריים ארעה לי ולשותף שלי נ"ב (תאונת נזק בלבד), התוצאה הייתה נזק לניידת דנדשה שנת 2002 ונזק לרכב אזרחי וזאת בעקבות אי שמירת מרחק. לאחר שכל הגורמים בצריכים לטפל בעניין טיפלו ונערך תחקיר קצר התבררו העובדות הבאות: 1. אי שמירת מרחק- אשמת הנהג. 2. חום של 51 מעלות (אילת....) 3. והכי חשוב ובגלל זה אני כותב לכם- שתיית מים!!! בעקבות לחץ של אירועים ומטלות הדבר הכי חשוב של שתיית מים לא נעשה ובשילוב כל שלושת הסעיפים שרשמתי....
. לא לשכוח!!! שתו מים!!! בתקופה הזו יותר חם מתמיד וזה מסוכן לעירנות שלכם וזה בעיקר לנהגים שבכם. תלמדו מטעויות.
היי דרומה לאילת

or_k

New member
ומי אשם בתאונה?

והאם נשלל ממך / מהשותף שלך השיון המשטתי???

איציק78

New member
גם אני עברתי אותו חויה

אם קורה רק נ.ב זה מינלי 30 יום ואח"כ עוד חודשים בערך זה צריך לעבור בוחנים וכל מיני שטויות איציק

אילתיKLE

New member
נשלל לעולמים../images/Emo32.gif

השותף שלי הוא שוטר שח"מ (שוטר בסדיר) ומה גם שזו התאונה השנייה שלו אז... הרמ"ס (ראש משרד סיור) ערך בפנוי "טקס" קצר של ביי ביי לרישיון המשטרתי לתקופה של כשנה (זהו הזמן שנותר לשוטר עד לשיחרורו...). ולגביי הרשיון האזרחי.. מדובר בתאונת נזק בלבד ואין שלילת רשיון אזרחי במקרים האלה.
היי דרומה לאילת

מתנדב

New member
אם זה קרה לו כבר פעם שניה

אז כנראה שבאמת יש בעיה אם אותו שוטר, והמשטרה לא רוצה לקחת ריזיקה לפעם שלישית, אבל לפעמים זה כיף לשבת ליד הנהג ולא לנהוג. ולגבי הרשיון האזרחי, בהחלט אין שלילה על רשיון אזרחי, כשעושים תאונה בניידת, לא מערבים רשיון משטרתי לרשיון האזרחי, זה דבר בפני עצמו.

אילתיKLE

New member
מה השאלה/בעיה?

בכל נושא של הנוהלים.... אתה מדבר עם "משוגע" בנושא שאוהב לקרוא וללמוד נוהלים... (ידע זה כוח!). אז בכל שאלה או בעיה תשאל ובמידה ולא אדע.. סמוך עליי שתוך כמה דקות עם יעוץ קל תיהיה לך תשובה.
היי דרומה לאילת

איציק78

New member
מתנדב יש לך טעות

לפעמים לוקחים גם את האזרחי רק לשוטרים ולא משנה אם הוא ראש משמרת. איציק

למעלה