נ ג י ע ו ת .......................
S Sonata Of Tears New member 11/4/04 #2 נראה כמו אנשים ששולחים יידים מתוך האדמה, מתים ,חנוקים , תנועות היידים מבטאות את הכאב שהם עוברים, כמה דכאוני מצידי הא?
נראה כמו אנשים ששולחים יידים מתוך האדמה, מתים ,חנוקים , תנועות היידים מבטאות את הכאב שהם עוברים, כמה דכאוני מצידי הא?
כ כתומית New member 11/4/04 #3 ככה זה הרגיש גם לי... והזכיר לי את סצינת הגהנום מ"לחלום אותך" עם רובין ויליאמס רק ששם זה ראשים ככל הזכור לי...
ככה זה הרגיש גם לי... והזכיר לי את סצינת הגהנום מ"לחלום אותך" עם רובין ויליאמס רק ששם זה ראשים ככל הזכור לי...
T torme New member 12/4/04 #5 אני רואה שני צדדים אחד מול השני במריבה מצביעים אגרופים מריבה אינסופית שכבל לא יודעים מי ולמה רבים
S Sonata Of Tears New member 12/4/04 #8 תחיית המתים? מלחמת יום הדין? , זה נראה כמו בחורות יפות בתוליות (המראה הערום) שנתפסות על ידי שדים ויצורים גהנומיים. מה הקטע? את רוצה לשמח אותנו או להראות לנו זוועות ?
תחיית המתים? מלחמת יום הדין? , זה נראה כמו בחורות יפות בתוליות (המראה הערום) שנתפסות על ידי שדים ויצורים גהנומיים. מה הקטע? את רוצה לשמח אותנו או להראות לנו זוועות ?
ע ע צ ם New member 12/4/04 #13 שדים. ככה זה נתפס בעייני, ואולי יש עוד שחשבו ככה, אבל לא קראתי את כל האסוציאציות של כולם. אולי זה בעצם ציור חיובי?... לא יודעת, עדיין נראה חונק.
שדים. ככה זה נתפס בעייני, ואולי יש עוד שחשבו ככה, אבל לא קראתי את כל האסוציאציות של כולם. אולי זה בעצם ציור חיובי?... לא יודעת, עדיין נראה חונק.
S Sonata Of Tears New member 12/4/04 #7 כן גם לי העלה לי תמונה בראש של תאי גזים שאנשים מנסים לצאת מהם בשניות האחרונות לחיהם
ע עם הפנים אל השמש New member 12/4/04 #12 התמונה השנייה נראית לי כאילו האישה היא מקור הכוח וגם מקור הרוע. השדים מנסים להרוג ולהיפטר ממנה. להכאיב לה, אבל היא נתפסת בציור כמאוד כוחנית.
התמונה השנייה נראית לי כאילו האישה היא מקור הכוח וגם מקור הרוע. השדים מנסים להרוג ולהיפטר ממנה. להכאיב לה, אבל היא נתפסת בציור כמאוד כוחנית.