נ כ ו ן שזה לא קשור לפורום ארגנטינה...

Joy107

New member
נ כ ו ן שזה לא קשור לפורום ארגנטינה...

(אז ככה מי שרוצה יכול פשוט לדלג על ההודעה...
) אבל אני שמחה לבשר לכם שתומר נולד ב 11.12 והפך אותנו למאוד מאושרים. טוב, אם להגיד את האמת, הפך את מרטין ואותי למאושרים, מור ורותם פחות מרוצים מהצטרפותו למשפחה... היו שבועיים קצת קשים כי תומר אימץ את סוג הדם של אבא שלו ובעקבות זה פיתח צהבת חמורה, אבל אנחנו כבר אחרי הברית, ואחרי מחסום השלושה ק"ג ומכאן מקווים שהכל בסדר. זהו, יצאתי לחופשת לידה אז מקווה שאצליח להתפנות ולהיות יותר פעילה פה. יום מקסים לכולם

MiAdi

New member
../images/Emo95.gif FELICIDADES ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

מאוד שמחתי לקרוא את ההודעה שלך. מזל שכל הצרות מאחוריכם. מאחלת לך, למרטין וכמובן למור ורותם מכל ה-
המוווווווןןןןןןן המווווווווןןןןןןןןןןןן
, נחת ושתגדלו בכיף, שמחה, המון אושר ובעיקר בריאווווווותתתתתתתתת את שלושת הקטנטנים. קבלי
מהחברות הוירטואליות
עדי וקלאודיה. (נ.ב.: אולי כשיזדמן לנו להיות פעם בחיפה נצליח להפגש ולהכיר). ושוב המוווווווווןןןןןןןןןןןןןןןן

Joy107

New member
מתי אתן בחיפה??

הלוואי שנצליח פעם לארגן משהו, מור כל כך אוהב להפגש עם ילדים שמדברים ספרדית, אין לנו כמעט חברים עם ילדים בגילו שמדברים ספרדית וזה תמיד מפתיע אותו מחדש...

מזל טוב רינת!!!../images/Emo95.gif

אושר, בריאות ואהבה לכל המשפחה! ומצאתם שם כל כך מתאים לשרשרת (אגב אותן האותיות של רותם!!!) השמות שלכם! כל הכבוד! פוסט קל!

skooby

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif

הרבה נחת ואושר לכל המשפחה!!!

אלון 58

New member
../images/Emo49.gif לך ולמשפחה ולתומר../images/Emo95.gif

הרבה אושר,בריאות ונחת לכם,לשאר הילדים ולכל המשפחה שמסביב

lailaein

New member
מזל טוב!!!

רוצים תמונה! הנה איך הילדה שלי גדלה (נולדה ב 22.11)

Joy107

New member
את מאמינה שעדיין אין לי?

כלומר יש במצלמה ובטלפון אבל עד היום (!) עוד לא מצאתי זמן להוריד את זה למחשב. הנסיכה שלך ממש מתוקה, חודש וחצי בערך, איך שהזמן טס כשנהנים... נכון? בכל אופן שולחת בתמורה תמונות של הגדולים. (מקווה שלא נרגיז כאן אף אחד, ובכל מקרה, לשניים יש אזרחות ארגנטינאית, אז יש קשר לפורום...
) אז קודם מור

InFecTeD LOVER

New member
זה לא מרגיז...

אתם לא הבנתם את הכוונה שלי. פתחו הודעה החדשה, אבל סתם כדי לחפש אנשים שקרובים לאן שהיא אמורה לעבור או לא יודעת מה... אבל בשביל התינוק החדש
מזל טוב!!!

MiAdi

New member
Que divina! para comerla con un ../images/Emo25.gif

Que la disfruten y muchisima suerte.

MiAdi

New member
וזו ל- joy107 ....

Tus principes son unos CHURROS!!! Hermosossssssss!!!!!!!!!

MiAdi

New member
גם לי בא להשויץ (למרות שלא ילדתי) ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

Joy107

New member
תשוויצי, תתשוויצי...

יש על מה!! מור עומד פה לידי ושואל מתי אתם מגיעות לחיפה....?

MiAdi

New member
אני מאוד רוצה שהילדים יכירו.......

האמת היא שפעם נסענו המון לחיפה כשחמי היה. (התגורר בנוה שאנן). עכשיו אנחנו מגיעים לצערי רק לאזכרות
ויוצא לנו לנסוע בפסח. כשנתכנן אודיע לך אולי נצליח לארגן איזה מפגשון. יש לבעלי חבר ילדות ארגנטינאי שגר באחוזה (איפה אתם?).

למעלה