נ"מ סוגרים 21

שאנטי MEN

New member
נ"מ סוגרים 21

איזה כייף שאתמול התגייסנו ואנחנו סוגרים 21?? נכון????

oshiko

New member
אתה מתכוון אחרי שתחזרו לשם ביום א'?

עדין זה נראה לי חריג. מקובל בטירונות לצאת כל 14, ובשבוע-שנים הראשונים לצאת לשבתות. להורים זה יהיה יותר קשה ממך - אתה לפחות תהיה כל הזמן באקשן ... בכל אופן תיקח הרבה זוגות גרבים ומטען לסלולרי (אני מקווה שיש איפה לטעון בבא"ח נ"מ, מבחוץ זה נראה לי כמו מבנים אנושיים, לא אהלים). דבר כל ערב עם הבית.אתה הולך לגיבוש סטינגר? שיהיה בהצלחה בכל מקרה. ותעלה לכאן את ההורים, אנחנו בינתים נדאג להם ...

שאנטי MEN

New member
אממ אז ככה

ככה אמרו לנו בבקו"ם.... הגייסתי ב3.8.. היום וחצי הזה בבקו"ם היה סיוט.... צעקות .. בלאגנים... אבל היה ממש מצחיק... לא היה לי ברירה והלכתי לנ"מ.. מקווה שיהיה טוב... אמרו לנו להביא בגדים וציוד לפחות ל3 שבועות... העיניים שלי חשכו.. חשבתי שלא שמעתי טוב.. בנוסף, המדים של חיל האויר מכוערים.. ואין בהם כיסים כמו במדים הרגילים.... והכי באסה.. ששיש עוד שלוש שנים.. לעבור את כל זהההההההה וד"א- בביסנ"מ- בסיס נ"מ.. ישנים באוהלים......

oshiko

New member
נ"מ - נורא מצחיק ../images/Emo6.gif

קח הכל ברוח טובה. הטירונות תיגמר, יתחילו הקורסים המעניינים. זה שאמרו להביא ציוד ל-3 שבועות - לא בטוח שזה מה שהולך להיות. בדרך כלל בטירונות סוגרים 14. שיהיה בהצלחה - אינשאללה נשמע אותך יותר אופטימי ביציאה הבאה.

אימשל2

New member
בטוח תהיה יותר אופטימי ../images/Emo140.gif

דברים שרואים משם לא רואים מכאן. בטוח שיש הרבה דברים חיוביים שאתה לא מצליח לראות עכשיו. ה-2 וחצי חיילים שהכרתי בנ"מ, מאד מאד מרוצים מהשרות שלהם. כך שיש פתח לאופטימיות זהירה. בקשר למדים. זה אולי לא כ"כ נח בלי כיסים, אבל אני חייבת לספר לך, שכשהייתי צעירה וגם היום, המדים של חייל האויר נראו לי הרבה יותר חתיכיים ואם קורטוב פוזאיות. בהצלחה !!

למעלה