סאבלימינל והצל ב-

סאבלימינל והצל ב- ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח Live בפורום סאבלימינל והצל את... הסאב והצל- בכבודם ובעצמם! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום! האירוע ימשך כשעה. אתם מוזמנים לבוא- לשמוע ולראות!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אנשייםם אני בבצפררר ../images/Emo10.gif.. אוףף חח..

אני מראה לכל הילדים בכיתה שלי את התמונות מהתחרות אתמול..
!!!! מה קורה איתכם?? זאת השעה האחרונה שלי ואני יחזור הביתה בשעה 3!!!!!!!!!!!!!!

S H I L G I

New member
מסכנונה..../images/Emo29.gif

לא הלכתי היום לבצפר כי לא הצלחתי ללכת בנעליים בגלל הניתוח ולא יכולתי ללכת יחפה.. אני דואגת בקשר לתחרות והרכיבה לא רכבתי כבר שבועיים בערך מחר יש לי שיעור ב-7 נקווה שאני אצליח לרכב בלי כאבים..

TauraMan

New member
מקסימום יכאב לך ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif

נגמר סדר מרשמלו
חחחחח
דרורי יא מסכנה! עד 3 בבית ספר.
לי היה איזו עבודה במחשב בהיסטוריה אחר כך מבחן ברביה(לא מעשי..
)חחחחחחחח ואחר כך ראיתי שר הטבעות בחדר צוות, 5 דקות עשיתי מבחן סחנ"ג והלכתי לאכול עם חברה

בסוף שיחררו אותנו ב-2 ורבע! הייתי..

בשעור מחשבים ותוך 3 דקות סיימתי את העבודה... חחחח והתלהבתי מול הילדים בכיתה והמורה למחשבים שיש לי סוס... והראתי להם את התמונות ששמתי בפורום של התחרות מאתמול!!!
!! חחחח

איייכס! הדבר הכי גרוע שיש במוזיקה

הישראלית!!!! אייייייכס! חרא שירים, חרא מוזיקה חראאאאאאא!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif מה??!?!?! מה פתאום.......!!

יש להם שירים ממש יפים!! הם עדיפים מכמה להקות בישראל שאני לא יזכיר אותם.....! אבל חפיף לא משנה!

טוי בוי

New member
מקום שני מקום שני מקום שני../images/Emo60.gif

בפסטיבל!!! מקום שני בפסטיבל, מקום שני בפסטיבל, כולם!!! חחחחחח זכינו אתמול בצופים עם השיר שלנו במקום השני איזה כיף!!!! היה לנו שיר ממש יפה! והיתה התלהבות וזה נראה ממש טוב חוץ מליאור שהרס את כל השיר...חחחח זיפן !!!! אוף לא רקדתי ולא שרתי אבל לא נורא מקום שני !!!! כל הכבוד יואב שחיבר את הבית הראשון עם קצת עזרה מאיתי!!! ולכל הקבוצה שחיברה את הבית השני!!!! ולזכאי שחיבר את הבית השלישי!!!! [המדריך של הבנים] וסאבלימינל הם בסדר אני אוהבת רק 2-3 שירים שלהם.....לא מכורה.... צביקה פיק הכוסון!!!!!!!!! חחחחח

למעלה