סאגת אמיה – הForeplay

Sir Yago

New member
סאגת אמיה – הForeplay

יריד האחווה - מרכז שוסטR. יום שבט הקרוב סאגת אמיה – ה Foreplay בואו בהמוניכם!
הכירו כל קבוצה ואת אופייה היחודי
הכירו את כל ראשי הקבוצות
קבלו מידע מקדים למשחק
ראו את הקבוצות הפועלות
הכירו את הסיפורים והאגדות שמאחורי השמות
והכי חשוב: ...החליטו על קבוצה, והרשמו לסאגה! הואו בהמוניכם

the off player

New member
נו...יש משחק!!!

מי שעוד לא יודע- ב-21.6,עוד כשבועיים יש משחק! אנו מתקדמים בצעדי ענק לתאריך המיוחל, תגיעו ל-פרה R, תראו קבוצות, תטעמו,תתנסו. הגיעו והרשמו לקבוצה הנראית לכם ביותר! בפעם הראשונה- אתם יכולים לראות עם מי אתם רוצים לשחק לפני שנרשמתם!

שמעתי שקבוצת קאזד נז לא הולכת להגיע

חבל מאד שמעתי שהם אמורים להיות הלוחמים החזקים ביותר במשחק. עם תחפושות מרשימות מגנים ונשק שחבל על הזמן. מיצטער לשמוע שאתם לא באים חברה

the off player

New member
אולי הם לא מגיעים אבל

אבירי מסדר הינשוף יגיעו בהרכב מלא! אוסף אנשי החרב ועלה הזית הגדולים שראתה אדמת אמיה מעולם. בכחול, שחור וכסף הם שומרים על דבר המלך. פועלים למען השלום והצדק. ואם יש למישהו בעיה עם זה- שלא יכתוב את זה כאן, שיגיע לדבר איתנו מחר!!!!!!!!!!!

דברתי בקשר לקאזג נאז יא חרש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למי אכפת מקבוצות אחרות. נ.ב. שליץ כשואלים שאלה, תענה לעניין ואל תתחיל לשגע את השכל.
יו"ר אחוות השוודים

the off player

New member
בשבילך חמוד!

אבירי מסדר הינשוף יגיעו בהרכב מלא! אוסף אנשי החרב ועלה הזית הגדולים שראתה אדמת אמיה מעולם. בכחול, שחור וכסף הם שומרים על דבר המלך. פועלים למען השלום והצדק. ואם יש למישהו בעיה עם זה- שלא יכתוב את זה כאן, שיגיע לדבר איתנו מחר!!!!!!!!!!! ןלא אכפת לי מקאזה- סנוט!

בארד

New member
מותק@@

אבל מהההה אכפת לי מינשופים טו מעלי זית. כל מה שאמרתי היה על קאזד נאאאאאז נ.ב. כשאתה מעתיק הודעות תעשה זאת מסיבה טובה

The Dave

New member
לא חכם

גם לרוסים היה אמור להיות משחק (אני בין הרוסים) אבל הרבה לא יבואו למשחק כי יש בגרויות בתקופה הזאת וגם כי בסוף ביטלו את המשחק

the off player

New member
למה לא???

יש בגרויות? נו בסדר- אתה לא יוצא? לא מבלה? תשקיע קצת יותר זמן לפה- ושם יהיה לך יותר זמן חופשי למשחק! המשחק הרוסי זה כבר דבר אחר.. אבל הוא בוטל! ועכשיו לכל מי שאין בגרות יכול לבוא!!! כמה נפלא.... הרשמו בהמוניכם!

למעלה