סאגת השקרים של בועז מצגר.

עמלק

New member
סאגת השקרים של בועז מצגר.

והפרק היום: תוכנת הדילוגים שבו משתמשים באתר הידברות. בתאריך 10 פברואר 2003 כתב לי בועז'לה בשעה 16:53 את הפסקה הבאה: "תוכנת הדילוגים בה אני משתמש היא תוכנה שפותחה במיוחד לצורך המחקר ואינה נוחה לשימוש ללא הדרכה של מספר שעות - (שאותן אין לי להשקיע כפי הנראה ) ולכן נראה לי שהתוכנה שברשותך למרות שאיני מכירה - נראית מספקת." ובתאריך 12 מרץ 2003 כתב לי אותו אדם בשעה 20:56 את הפסקה הבאה: "בהחלט ! התוכנה שלנו קלה לשימוש. היא נבנתה במיוחד לצורך המחקר. בתור שכזאת דאגנו לצייד אותה בכלים המתאימים. מדוע לא תדאג לשפר את התוכנות שלך ?" נו, מה תגידו על זה, שקרן או לא שקרן??? ועכשיו מר מצגר, אולי תוריד את מסכת השקרים שלך ותאמר לנו מי אתה- האם אתה בועז מצגר או איש אחר, מהו תפקידך במחקר הדילוגים ומהי השכלתך בנושאי המתמ'? לשאר הקוראים התמימים - אני ממליץ בחום לבחון כל הודעה של השקרן בקפידה.

עמלק

New member
אגב,

מדוע אינך מזכה את הרבים? אפשר לכולם למצוא דילוגים קדושים בתורה שלך, גלה לנו את שמה של התוכנה, פרטי מפיציה וכיצד ניתן להשיגה ו/או אפשר להורידה מאתרך! להזכירך, גובנר ביצע השוואה יפה בין שיטותך לבין מחקר האלכימאים של ימי הביניים - מעטה סודיות היא דבר שאין לו מקום במחקר מדעי... אלא רק בשרלטנות.

גם לטפל בבעיות הלוגיקה שלך ?

זה כבר יותר מדי ! כתבתי שאינה נוחה לשימוש ללא מספר שעות של הדרכה, אך ברגע שקבלת את ההדרכה - היא נהיית קלה לשימוש !! פלאי פלאים נכון ??? איך הכל מסתדר אם קצת מפעילים את המוח ?? נכון שמאוד מאוד כואב לך שאינך מצליח להוכיח את "שקרנותי" ולמרות מאמציך הרבים הנוחלים כשלון זה אחר זה הנך ממשיך בנסיונות עקרים כגון נסיון מגוחך זה, אבל אתן לך עיצה קטנה: תפעיל את המוח קצת קצת קצת לפני שאתה מתחיל לשרבב את הבליך לפורום זה.

מה תגידו על זה ? טיפש או לא טיפש ?

רבותי, זה קצת לא נעים לאמר, אבל כפי הנראה יש לנו טיפש אמיתי בפורום ! זה הכניס את עצמו לפלונטר של ממש - כאשר מרוב להיטותו לקרוא לי "שקרן" מנסה לחפש הוכחות לכך, מסתבך והולך והולך ומסתבך, עד שבסוף נופל לבור כפי שאני מראה בקלילות בתחילת השרשור... כל מה שנשאר לנ"ל להגיב הוא : משפט אוילי נוסף על כך שאני ערום. היות והתחלתי אתן גם דוגמאות נוספות: 1. "מרתק מרתק" - קורא הטיפש למאמר שכלל אינו מבין על מה מדבר. 2. אם היה מגיע לכאן איש ומכנה עצמו בשם "היטלר" הייתי חש תחושת סקרנות עמוקה והייתי שואל אותו לפשר הדבר. למרות הכאב הרב שיש בנושא השואה, לא הייתי נעלב או מרגיש רע עם כינוי זה - והייתי מנסה להבין את הסיבות לבחירת השם. "הייתי מנסה להבין את הסיבות" - אומר הטיפש שמלבד עיסוקיו השונים שלא בקודש, מבקש להשתלם בפרקטיקה של ניתוחים פסיכיאטריים מסובכים. ופה הטיפש מתעלה על טיפשותו: 3.עמלק הוא הזיכרון האולטימטיבי לעובדה שיש חוקים דתיים שחייבים לשנות, מצווה זו שהייתה מוסרית (אולי) בעבר הרחוק, כבר אינה רלונטית כלל. ביחוד לאור העובדה שמישהו החליט, לפני שישים שנים לערך, שאנחנו עמלק ויש להשמיד אותנו... משום מה לא למדנו מכך דבר ועדיין אנחנו מחזיקים באמונה שעלינו לבצע שואה בעם אחר. אם היה הטיפש רק מתבונן פעם אחת בתורה היה רואה את הפסוק הבא: דברים כ"ה פסוק י"ט: והיה בהניח י' אלקיך לך מכל איביך מסביב בארץ אשר י' אלקיך נתן לך נחלה לרשתה, תמחה את זכר עמלק מתחת השמים לא תשכח חוקים דתיים שיש לשנות - שמעתם ? קראו היטב את תחילת הפסוק : "אשר י' אלקיך נתן לך נחלה לרשתה" כל הבסיס המוסרי לישיבתנו כאן בארץ ישראל מבוסס על העובדה שהקב"ה נתן לנו את הארץ. באותו פסוק בו מקופל התוכן המוסרי שמר עמלק הטיפש נהנה ממנו מדי יום -על ידי ישיבתו פה בארץ הקודש - מקופל גם המוסר האלוקי של מחיית זכר עמלק שהטיפש החליט שאינה מוסרית ! והרי לכם תרתי דסתרי - והטיפשות במיטבה !

G ove rn or

New member
'כל הבסיס המוסרי לישיבתנו כאן

בארץ ישראל מבוסס על העובדה שהקב"ה נתן לנו את הארץ' במשפט זה "הושחלה" טענה בלתי-מוכחת בשלב זה, כי 'קב"ה' קיים גם מחוץ לספוג שבין שתי אזניך. הוכח טענה זו ונוכל להתקדם...

עמלק

New member
ומה אפשר לצפות ממחב"ת נכשל?

לאחר שהוכח כי המחב"ת הרוצה להיות מדען מבין דבר בסטטיסטיקה... בנושא זה ניתן לעיין בשרשור עם סייברדין - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13172426 ולאחר שהוכח שהנ"ל משתמש בשיטות של אלכימאים בימי הביניים - דהיינו, מסתיר כל פריט מידע בנוגע לשיטות ה"מחקר" שלו ובנוגע לתוכנה בה הוא משתמש.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=129&msgid=12084360 ולאחר שהוכח מכל כיוון ודרך כי הדילוגים הם בדיחה... ראו למעלה מחמישים פרופסורים למתמטיקה וסטטיסטיקה בחנו הנושא והודיעו שאין כל חריגה סטטיסטית וה"מובהקות" זה בדיחה - http://members.lycos.co.uk/amaleknet/math.htm עבר הליצן המחב"תי לשיטת העלובים - תקיפה אישית של כל הנוגעים בדבר... ויכול כל בר דעת לראות את שיטת הדתיים - מששה, העין, יוסי לופ, בועז מצגר... אותה תת הרמה, הודעות נאצה ושטנה חסרות תוכן... חמודי'לה, לא אלוהים נתן לנו את הארץ הזו והפסוק המגוחך שלך הוא לא הסיבה לישיבתנו בארץ... את הדמגוגיה החרדית שלך תשמור לעצמך, ואולי כדאי שתתחיל גם לקרוא ספרות מדעית שאינה פרי השקרנות-המחב"תית... כמעט שכחתי, בנוגע ל"מרתק, מרתק" כבר עניתי - http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=12564945 שרשור שלם יש שם. גם בנוגע לתשובת סייבדין הוא משקר : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13082213 ופתאום הפך מדען הדילוגים העילוי במתמטיקה (אז זהו, שהוא לא) גם לחוקר בתחום הפסיכולוגיה... אז מה מצגר, האם תתחיל לנהל גם טור פסיכולוגי בהידברות? מה זה משנה, הרי גם בדילוגים אתה לא מבין דבר ואתה חסר כל השכלה בנושא הדילוגים ומתמטיקה... ושאלה אחרונה - האם תסכים שאפרסם פה בפורום מה הדילוגים אומרים *עליך* בלי להעלב, אתה אמנם מכנה אותי טיפש - אבל לי יש הוכחות מהתורה עליך... נו, אתה פחדן או שאתה רוצה לראות דילוגים יפים????

העין

New member
עמלק כדאי שתעבור את מבחן בנדר..

שזהו מבחן לאיתור פגיעות מוחיות וזה ממש פשוט ולא מצריך מאמץ גדול ,כל שתתבקש הוא להעתיק מספר צורות פשוטות.

הדבר הכי מטומטם שנתקלתי

בו, חוץ מהקוף מששה, היה דוס שמדבר פסיכולוגית. לא מספיק הוא מפגר (כי הוא מאמין) אלא גם אין לו השכלה מדעית. רק מפגרים שלא יכלו להתקבל לפקולטה מדעית עושים לפחות אחד משני הדברים: 1 . לומדים פסיכולוגיה. 2. חוזרים בתשובה.

amirjak

New member
שכחת את 3,4,5

3. לומדים ספרות 4. אומנות 5. והכי גרוע טוענים שאין מקום לאמונה חושבים שמדע יפתור להם את כל השאלות ונותנים כלשהם "הפרכות" חסרות בסיס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה