סאגת סימאוני-ארמסטרונג... דעות ?

שמעתם מה אמר לאנס על הקטע

עם סימיוני (ככה כותבים?) בהקדמה לשידור היום הוא אומר שהפלוטון לא רצה, ולא הסכים שרוכב כזה יהיה בקדמתו ואפילו רוכבים אחרים אמרו ללאנס תודה על שהחזיר אותו חזרה לפלוטון. כמה דקות מאוחר יותר התייחס סימיוני לקטע הזה גם כן, והוא נקב שמות של רוכבים שלפי דעתו התנהגו והתבטאו בצורה לא מכובדת, תוך כדי ביזוי שמו (של סימ'). הרוכבים בפלוטון טענו שלרוכב כמוהו אין מקום בטור דה פראנס ובעולם הרכיבה בכלל. ליד סימיוני עמד רוכב מ T-Mobile, שסימ' האשים אותו בחלק מהאמירות הנ"ל- והוא הודיע שסימ' הוציא מכל הקשר את דבריו, ושהוא לא התכוון לשום פירוש ממה שיצא לתקשורת. וכך נמשך לו עוד ריב גדול...

טיראן מ

New member
סאגת סימאוני-ארמסטרונג... דעות ?

לאחר שנחשפנו אתמול לסאגה המוזרה הזו... מישהו יכול לשפוך אור על היחס של יתר הדבוקה למקרה ? לאנס טוען שהרוכבים תמכו בו. סימאוני טוען שתמכו דווקא בו. הערכה שלי. המרדף של לאנס לא זכה לתגובה מהפלוטון. מאוד לא אופייני. כמו כן, הוא רדף לבד. בלי עוזרים מקבוצתו. כאילו אומר "זה עסק שלי מולו, לא עניין של הקבוצה אז אני לא מבקש עזרה" וגם ליתר הרוכבים "הבטחה שלי, זו לא בריחה. אני רק מביא הנה בחזרה את המ@#$אק ההוא וחוזר אליכם". המסקנה - הפלוטון עם לאנס בעניין הזה.

טיראן בראיון סימאוני טען...

שהרוכבים תמכו בארמסטרונג. וכשהוא חזר לדבוקה, גם הרוכבים האיטלקים פגעו בו והעליבו אותו.

yoramet

New member
מסקנה נכונה , לדעתי. ושאלה

מה בעצם גרם לסמיוני להשבר בבריחה ולחזור? זה שלאנס לכאורה רודף אחריו כ"כ מפחיד? זה לא שתקעו לו משאבה בשפיצים. זה בורח, זה מצטרף, זה ממהר והשני גם כן. אז למה לסגת עם הזנב בין הרגליים? שאר חברי הבריחה לא נבהלו כמו הבחור המצויין סימיוני. יורם

הדבוקה מורכבת מבני אדם

בני אדם המקובצים במסגרת יוצרים חברה. אני לא חי הרבה זמן (טרם סגרתי עשור רביעי לחיי) אבל בימים הבודדים שאני חי לא פגשתי במסגרת חברתית שאוהבת שאומרים לה את האמת בפרצוף. רגעעעעעעעעע....תרגעו... לפני שאתם מכאיבים לכפתורים המסכנים במקלדת שלכם. אין בדעה שכתבתי דבר או חצי דבר הקשור בדעתי על צפיפות החומר בוורידים של של החבר'ה הטובים בדבוקה או כקביעת דעה על שאמר סמיוני או תגובתו של ארמסטרונג. העובדות פשוטות. שלושה רוכבים אמרו כי כי כל הרוכבים נוטלים חמרים אסורים והביאו את מה שהם ראו כעדות. שלושתם נעלמו. הראשון שאני זוכר נעלם אף הוא לאחר שאמר דברים מסוג זה בטור של 1999 או 2000. וגם אז מי שהתנדב לייצג את הדבוקה היה לאנס ארמסטרונג. אה,כן, אני נשבע שאני אוהב את ארמסטרונג. ודבר אחרון: זו התייחסות אחרונה שלי לסאגת החומרים האסורים בהקשר של הטור דה פראנס 2004.

מיכאל34

New member
הי יאיר - אולי בכל זאת תגיד מה אתה

חושב בנושא. אל תחוד לנו חידות חמיצר בבקשה ? ארמסטרונג לוקח או לא? היתר לוקחים או לא ? לדעתי ארמסטרונג נקי וזך כשלג.

מיכאל ../images/Emo13.gif

מה זה משנה מה אני חושב? בוא ונאמר ואני לא אומר אבל נגיד ואומר ויהיה ברור שאני לא אומר אבל לשם המשחק ואם ברור לכולם שאני לא אומר אז בוא נצא מנקודת הנחה שארמוז כי ארמסטרונג,אולריך באסו או באסה מזריקים אקסטזי לפני כל זינוק (ואני יודע שלא מזריקים אקסטזי אבל בוא.....טוב לא נתחיל שוב).. אז?????? מה זה אומר? כלום. יש בדיקות רבות משאתה או אני יכולים לתאר לעצמנו (גם אם אנחנו יודעים ת'מספרים אבל לא חווינו את זה) ומי שנכשל לא רוכב לעיתים תקופה ארוכה. אתה יכול להזכיר לי באיזה עוד ענף משעים ספורטאים על סמך חשדות? הרי באופניים אם יש לך יותר מ - 49.9% כדוריות אדומות אתה מושעה (לחופשת מחלה) "מסיבות בריאותיות" ואם מתנהלת חקירה זה ברור שלא תהיה בתחרות כזו או אחרת. לו היו עושים את זה לבקאהם או רונאלדו או שאקיל אוניל הם היו קורעים אותם לגזרים בעזרת סוללת עורכי דין שגם הבטריה שלהם לא הייתה עוזרת להם. או.ג'יי. סימפסון עשה קרקס ממערכת המשפט האמריקאית (בשידור חי) כי היה לו מספיק כסף לממן עורכי דין מתאימים. אתה מוכן להמר כי כל אזרח אמריקאי היה יוצא נקי מול מערכת המשפט האמריקאית מול האשמות דומות? והכי חשוב שיהיה ברור כי אני אוהב את ארמסטרונג. ומי שחושב אחרת אחד מהשניים לא מכיר אותי או לא מכיר אותי בכלל.

מיכאל34

New member
תודה רבה על התגובה. אני

כנראה לא משהו בהבנה כי עדיין לא הבנתי חד משמעית. אתה בעצם אומר שלא כדאי להם לקחת סיכון. נכון?

בהקשר לד"ר פרארי, וסיכום שלי

כדאי לקרוא מכתב של אנדי המפסטן - רוכב אמריקאי שניצח בג'ירו ובאלפ דו'אז לגבי הויכוח שבין למונד ובין ארמסטרונג. בין היתר הוא מדבר על ד"ר פרארי. לצערי, אני די בטוח, שלא רק פה בפורום מדברים כל הזמן "כן סמים - לא סמים". אני חושב שהטור הזה עם ההופעה המוחצת של ארמסטרונג וקבוצת הדואר האמריקאי (ממש טרפו היום את כל הקבוצות בנגד השעון) + ההופעה החזקה מאוד של CSC, ובניגוד עצום - החולשה של כל המועמדים והקבוצות שלפני הטור דובר עליהם כעל מתחרים של ארמסטרונג, לא יניחו לעולם האופניים לעבור על כך בשקט. אם נוסיף לכך את הודאתו של מילאר (אלוף עולם מכהן) בשימוש ב-EPO, אני מאמין שמבחינה ציבורית הנושא הזה לא ירד מסדר היום כל כך מהר. להתראות בעוד שבוע

למעלה