סאוואדי קראב טילאק (קון בן...)

Benkok

New member
סאוואדי קראב טילאק (קון בן...)

אז מתי? ואיפה? וכמה? ולמה? מה התכנון? אני בעיקרון בחופש החל משישי בלילה ועעעעעעד ראשון בלילה, במקרה הכי גרוע ניפגש לקפה ב"זולה". דרך אגב, בכל סוקומוויט יש מלונות באותו מחיר וברמה יותר גבוהה (1000-1500 באהט) כמובן שאם מחפשים ב"לנדמארק" אז זה יקר (הבופה שלהם דרך אגב מ צ ו י י ן) והרעש של הסקיי טריין לא כזה נורא (למרות שאני לא ממש שומע אותו ממרומיי הקומה ה19...) וכמובן שהתמונות לא מצליחות לעבור וכך נמנע מכם הנוף המדהים שנשקף מהמרפסת שלי. יאללה ביי, בן

aviron

New member
סחתיין על ה" יקירי"...

אז ב-27 אנחנו נפגשים ב 19:00 בלובי של מלון EASTIN (ייתכן שנהגי המוניות מכירים אותו בשמו הקודם: אמפרס) שהוא באיזור פרטונם - צמוד למלון DMA ומלון "בנגקוק פאלס". תשאל בקבלה על "קון בן" טור-לידר גרופ ישלאל.. מהמלון אני לוקח את הקבוצה לפטפונג , לשעה וקצת, אחר"כ לשוק הפרחים. ב- 28 ב- 07:30 אני מוציא אותם לסיור עיר עם המקדשים והארמון. ב- 29 ב-07:00 לקאנצ´נבורי דרך השוק-הצף. הטלפון שלי כרגע לא תקין ויהיה רק בעוד שבועיים . בכל-מקרה: הטלפון של המדריך המקומי שלי, שקוראים לו צ´קי: 8900165-09 . של המלון: 6517600 ממתין לך !! הרעש של ה"סקיי-טריין" מפריע מאד במלון אסיה - בחדרי החזית - בגין התחנה שממוקמת מתחת החלונות - וכשהרכבת נכנסת לעצירה - זהו רעש חזק, משהו כמו מים זורמים בלחץ בצינור מקולקל... (לנתי שם וברחתי לחדרים האחרים...)

aviron

New member
נס-קפה "עלית" ? גרעינים ?

benkok : אני טס מחר, מוצ"ש, ארצה - חוזר ביום חמישי עם הקבוצה "שלי". כל התכניות בתוקף. צריך משהו מהארץ ?

למעלה