סאונד חלש מאוד בוויז בחיבור לשן כחולה (ועוד עניין)

anigodin

New member
סאונד חלש מאוד בוויז בחיבור לשן כחולה (ועוד עניין)

שלום לכולם,

מתנצל מראש על האורך.

שתי שאלות:

וואווי P9 בן קצת יותר משנתיים וחצי. לפני כחודש בנסיון להאריך את חיי הסוללה, איפסתי אותו (מהלך מיותר וחסר ערך). הצלחתי לשחזר את רוב המידע מהגיבוי המובנה במכשיר, אבל חלק מההגדרות לא נשמרו כמו למשל, צימוד למכשירי Bluetooth. יצרתי צימוד מחדש באוטו אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל וייז, הווליום של ההוראות בתוכנה פשוט בלתי נשמע.. ניסיתי כל דבר אפשרי שאני יודע עליו לגרום למכשיר הארור לעבוד כמו קודם (לפני האיפוס לא הייתה בעיה בכלל) אבל נואשתי.

הייתה לי בעיה דומה במכשיר הקודם שלי - סמסונג גלקסי S4 אבל אני כבר לא זוכר איך היא נפתרה שם (וזה גם היה לפני איזה 4 שנים).
חיפוש בגוגל לא העלה רעיונות לפתרון. אשמח להצעות מה לעשות.

השאלה השניה, קשורה לראשונה - כאמור יש לי את המכשיר קצת יותר משנתיים וחצי (נקנה באפריל 2017 ביפן). אני מחבב אותו מאוד (המצלמה נפלאה, הגודל מתאים לי ובסך הכל אין תלונות).

לפני כשנה וחצי מעדתי כשהמכשיר היה בכיס האחורי של המכנסיים ונפלתי עליו. במזל הוא לא נשבר אבל מאז יש לו כיפוף קל בשליש העליון.

בעקבות דעיכת הסוללה (יש ימים שב-2-3 אחרי הצהריים המכשיר על 20 אחוז סוללה בלבד), הלכתי להחליף אותה אבל הבחור במקום אמר שעדיף לא לפתוח את המכשיר אם הוא מכופף כי זה יכול להיות הסוף שלו.

אז ויתרתי על החלפת הסוללה ואני מתחיל לחשוב קדימה למכשיר הבא שאקנה, ביום שבו יימאס לי להסתובב עם מטען כל הזמן.

יש מספר תכונות שהייתי שמח לשמר במכשיר הבא -

מצלמה הגונה (הייתי שמח למצוא משהו ברמה דומה לזו שיש לי כרגע במכשיר).

גודל מסך סביר ולא ענק. 5.5 אינץ' מבחינתי זה המקסימום. אני לא משתגע על מסכי הענק וגם קשה לי פיזית לתפעל טלפון עם מסך בגודל כזה. לאבי יש את הסמסונג A50 שהמסך שלו אמנם גדול אבל צר יחסית אבל זה מוביל לתכונה הבאה -

מכשיר עם אנדרואיד נקי. קראתי על זה קצת וזה מוצא חן בעיני. הבנתי שיש מכשירים עם אנדרואיד לא נקי אבל עם מערכת נקיה יחסית כמו onePlus. אבל אני לא מכיר את המכשירים שלהם ואין לי מושג איך הם.

התכונה האחרונה, או יותר נכון, שאיפה, היא עלות סבירה. אין לי כוונה להוציא אלפי שקלים על מכשיר. ברור לי שכנראה אצטרך להתפשר על מכשיר מדרג ב' של אחת המובילות או לקנות מכשיר של שיאומי

ברור לי שכנראה אין מכשיר אחד שמכיל את כל הרשימה, אבל אשמח לכיוון.
תודה לכל מי שקרא עד הסוף ועוד יותר על העזרה.

למעלה