שלום, יש לי מחשב HP PAVILION עם מעבד i3 דור 10. כבר מאז שרכשתי אותו לפני כשנה היו בעיות עם הסאונד בזום ותוכנות דומות. מדי פעם אני שומע מקוטע או עם רעש סטטי ברקע ולפעמים גם שומעים אותי כך. לפעמים זה בא בלי שום טריגר, ולפעמים מגיע כשתוך כדי השיחה פותח כרטיסייה חדשה ומחפש משהו. לפעמים אני מקבל הודעה מהזום של משאבים נמוכים עם בקשה לסגור יישומים (כשכל מה שפתוח זה דפדפן עם מעט כרטיסיות והזום עצמו). כבר כמה חודשים שגם סתם סרטונים ביוטיוב/פייסבוק לצורך העניין נשמעים בצורה מקוטעת למדי מה שממש מפריע לצפות בצורה סבירה. ניסיתי במסגרת האחריות לפני כמה חודשים לשלוח למעבדה אך כל מה שעשו זה פירמוט של המחשב מה שלא עזר. לפעמים אם אני פותח מנהל משימות תוך כדי ההפרעה בסאונד אני רואה שיש תהליך בשם פסיקות המערכת שצורך % גבוה מהCPU.
*אין לי מושג אם קשור אך לפעמים כשמשתפים איתי מסך בזום המסך פתאום שחור מרצד עד שמפסיקים את השיתוף ואז חוזר לעצמו (לפעמים נשאר קצת טשטוש בתצוגה לכמה דקות).
מעבר לזה המשחב באמת סבבה ועובד כמו שצריך אבל זה ממש מתסכל ורק מחמיר עם הזמן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל?
תודה מראש!
*אין לי מושג אם קשור אך לפעמים כשמשתפים איתי מסך בזום המסך פתאום שחור מרצד עד שמפסיקים את השיתוף ואז חוזר לעצמו (לפעמים נשאר קצת טשטוש בתצוגה לכמה דקות).
מעבר לזה המשחב באמת סבבה ועובד כמו שצריך אבל זה ממש מתסכל ורק מחמיר עם הזמן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל?
תודה מראש!