ולחרישה המסורתית שלי ../images/Emo3.gif
אכן הרבה סלבריטים מתו בחודשים האחרונים... אין לי מושג מיזה הבילי הזה מהפרסומות, אבל זה עדיין הצליח להצחיק אותי. היה קריצות לסרטים "החוש השישי" (המשפט המפורסם i see dead people רק שהסיומת שלו הפכה להיות סלבריטים), קריצה לסרט "פולטגרייסט", דמותה של הרופאה "לענייני ספוקי" הייתה דמות בפולטגרייסט, רק שבפולטגרייסט היא הייתה מדיום אאל"ט. הקטע עם הדם בתחתונים ושקייל לא הצליח להבין למה שקרטמן יוכל את מה שגורם לו לזה היה די נדוש, אבל משעשע. "גוסט הנטרס" גם הצליח להצחיק אותי למרות שלא נראה לי שראיתי את זה (יש תוכנית על בתים רדופים בערוץ ריאליטי, אבל אני לא בטוחה שזה זה, כי לא ממש ראיתי את זה,אמא שלי אוהבת את זה
). הצחיק אותי ההיסטריה של המנחים על כלום ואיך שהילדים היו בשוק אחרי שהם ברחו. מייקל ג'קסון נכנס לגופו של אייק, זה פשוט התבקש, מאט וטריי בטח חשבו לעצמם "מה נעשה עם זה שמייקל ג'קסון מת", במחשבה שנייה, נראה לי שכל הרעיון לפרק התחיל רק מזה, או מזה שהם חשבו "מה נעשה בקשר לזה שהרבה סלבריטים מתו לאחרונה". תחרות מלכת היופי של הילדות- מפחיד שזה אמיתי לחלוטין. יצא לי לראות בכל מיני תוכניות שהראו אמהות מלחיצות שמנסות לחיות דרך הילדות שלהן, שלוקחות אותן להשתתף בזה , וזה היה כל כך מדוייק- האיפור המוגזם, הלבוש הזנותי, החיוך הרחב והמזויף- והילדות בדרך כלל רק בנות 3-6. עצוב. אבל המציאות העצובה יכולה להיות מצחיקה עם מציגים אותה טוב, ועלי זה עבד. ההמתנה במטוס ממש הצחיקה אותי בגלל הדיוק שבמציאות. האופן שהדיילת והטייס הודיעו על האיחור בטיסה, במיוחד שהטייס דיבר (משהו בקול שלו ובאופן הדיבור המגמגם והאיטי- אם תחשבו על זה, כל טייס מדבר ככה
), גם הקטע שכולם איבדו את סבלנותם מההמתנה וזה שהיה צריך דחוף לשירותים ולא יכל ללכת בגלל שהמטוס שהתעכב יותר מידי זמן היה לפני המראה, (קרה לי פעם, מזעזע.) לסיכומו של החרישה שלי היה פרק סבבא, פתיחה טובה למחצית העונה.