סאות' פארק מועמדת לפרס אמי!

richter

New member
סאות' פארק מועמדת לפרס אמי! ../images/Emo106.gif

הוכרזו המועמדויות לטקס פרסי האמי ה-61 שייתקיים בספטמבר. סאות' פארק מועמדת גם השנה לפרס, על פרק 1303 - Margaritaville. פרק מצויין ולדעתי אחד הטובים בכל עונות הסדרה הסדרות אשר יתחרו מול סאות' פארק על הפרס: אבא אמריקאי, רובורט צ'יקן והסימפסונס זוהי המועמדות ה-9 של סאות' פארק לפרס אמי. אם תזכה, תהיה זאת הזכיה הרביעית בפרס לאחר שזכתה בשנה שעברה על Imaginationland, לפני שנתיים על Make Love Not Warcraft וב-2005 על Best Friends Forever. שיהיה להם הרבה בהצלחה! :)

richter

New member
בעצם היא כן מועדמת אבל לא בקטגוריה של SP

פאמילי גאי מועמדת בלפרס "סדרת הקומדיה" מול 30 רוק, הפמליה, טיסת הקונקורדס, how i met your mom, המשרד ו-weeds אני מניח שהיא לא תזכה אבל עדיין מועמדות מכובדת

with or without

New member
../images/Emo12.gifרציני?

פמילי גאי מעומדים בטקס של הפריים טייים ולא של האומנויות (או כמו שמאט וטריי קוראים לזה "קראפ נייט"
)? זה חתיכת מכה קשה לכל יוצרי הסרטים המצוירים אי שם...

פחחח הייתי אומר לפמילי גאי בהצלחה...

אם לא הייתי חושב שזה חסר סיכוי 30 רוק ו-HIMYM לוקחים את פמילי גאי אפילו בעונה הראשונה שלהם כשעוד לא הכל היה מובן לגמרי וכל הדמויות היו לא בנויות עד הסוף

זה היה על המיתון

אבא של סטן אם אני לא טועה (את הפרק הזה ראיתי לפני כמה ימים...) שכנע את כולם לחזור לימי הבייניים וקייל ניסה לשכנע את כולם לחזור לקנות ביינתיים סטן מנסה להחזיר מכונת: מרגריטה ויל אבל בכל מקום הוא נתקל בסרוב אחלה פרק במיוחד כשסטן "מבין" איך מחליטים דברים במשרד האוצר בוושינגטון

MR Lordi

New member
מה?! ../images/Emo12.gif

לא ידעתי ששם זה מועמד על פי פרק...חשבתי הסדרה בכללי :S... הייתי רוצה שגם הסימפסונס ואבא אמריקאי יזכו
שגם הן סדרות מאוד טובות... על הרובוט צ'יקן בחיים לא שמעתי...

למעלה