סאם ודיויד קמדן ניתוח שבועי

שלמונזה

New member
סאם ודיויד קמדן ניתוח שבועי../images/Emo168.gif

הורים: אריק ואנני אחים ל: מאט, מרי, לוסי, סיימון, רותי בעונה השלישית של הסדרה אנחנו מגלים שאנני בהריון ונושאת ברחמה... תאומים!!! סאם ודיויד נולדו באמצע העונה השלישית בחג האהבה. בחייהם הקצרים הם עוד לא הספיקו לעשות הרבה אז לכן אין לי יותר מידי מה לספר עליהם. לעומת זאת כמה שאלות דיון בנושא סם ודייויד: מה דעתם על הולדת התאומים? האם באמת היה צורך להוסיף עוד דמויות? לפי הפרקים שאנחנו רואים עכשיו, האם היה נחוץ או מיותר להכניס את התאומים? איך הייתם אתם משלבים אותם יותר בעלילה? מה אתם חושבים שיקרה איתם כשהם יגדלו? האם הם יהיו רומנטיקנים חסרי תקנה כמו מאט? עושי צרות כמו מרי? ילדים טובים בהתחלה ויתקלקלו בהמשך כמו סיימון? וכל מה שעולה על דעתכם בקשר לתאומים, אני יודעת שהם הדמויות הפחות חשובות כבר אבל הם האחרונים שנותר לי לסכם עליהם, ונראה לי שגם הסקר צריך להתעדכן כבר
יום טוב ושבוע נפלא

גרד3

New member
../images/Emo178.gif |teddybear|

מה דעתם על הולדת התאומים? אממ.... הם היו נורא חמודים אז. תינוקות זה דבר חמוד. האם באמת היה צורך להוסיף עוד דמויות? לא ממש, כי הם לא ממש תורמים לעלילה. לפי הפרקים שאנחנו רואים עכשיו, האם היה נחוץ או מיותר להכניס את התאומים? לפי הפרקים שאנחנו רואים עכשיו, מיותר. לפי פרקים בעונה השישית, לא כל כך, כי הם היו אלה ש"הלשינו" על מאט ומגזין הכלות. בלעדיהם זה לא היה מתגלה ולא היה קורה מה שקרה. איך הייתם אתם משלבים אותם יותר בעלילה? אממ.... *חושבת* לוידעת... מה אתם חושבים שיקרה איתם כשהם יגדלו? האם הם יהיו רומנטיקנים חסרי תקנה כמו מאט? עושי צרות כמו מרי? ילדים טובים בהתחלה ויתקלקלו בהמשך כמו סיימון? כל ילד במשפחה הזאת שונה, ככה שלא ממש ניתן לענות על השאלה הזאת.

התאומים../images/Emo29.gif

אמממ....לא יודעת אם הם כל כך דמויות חשובות שם.ממה שראיתי בינתים הם לא ממש עושים משו אבל זה די צפוי כי הם תינוקות. אין לי מושג איך הם יהיו-כל ילד במשפחה הזו באמת נורא שונה. אני לא חושבת שהיו צריכים להוסיף אותם..זה נהיה כבר ממש ממש מוזר מה שקורה שם

SoldieRonit

New member
אני היחידה שחושבת שזה לא הגיוני../images/Emo35.gif

עם חמישה ילדים לעשות עוד שניים
אבל אם הם מצאו את ..... אז מי אני שאשפוט
ולפי דעתי זה חמוד שחמישה אנשים מבוגרים מתגלגלים על השטיח ועושים פרצוף כשהתאומים בסביבה
ואני עם "התואר לפסיכולוגיה" שלי ,משערת שהם יגלו להיות ילדים שובבים וחסרי רסן שמתעבריינים-רק בשביל לזכות לצומי מההורים-שהרי להיות 6/7 בתור,זה לא בדיוק הרבה נתח .. ואני כבר מחכה לראות אותם גדולים בעונות של ארה"ב -בני 6
ולפי דעתי הם צריכים לקבל סדרת ספין אוף-10 שנים מהיום

למעלה