סאמק

סאמק

מה רציתי? כולה לראות טלויזיה אה ולדבר בסלולארי ועל הדרך שיהיה לי אינטרנט וגם טלפון בבית... ומה קיבלתי בתמורה? הוט אמרו לי שאני לא יכולה לשנות מסלול, למרות שבפרוש נאמר לי שכן, כאשר חתמתי את החוזה. אז עכשיו אני משלמת להם כסף לחינם על שירותים שאני לא משתמשת בהם. בסלקום חייבו אותי "בטעות" על 500 ש"ח במצטבר. בטעות. בטעות גם עליתי על זה. בגלל שזה חולק לכסף קטן שהסתתר בחשבוניות - לא שמתי לב בכלל. ואז פתאום קלטתי את העניין, אפילו לא קלטתי שזה 500 ש"ח... חשבתי רק 100. אז התקשתי ואז התברר ש500!! חצופים!! אז אמרתי סבבה - התקשרתי ליס. אמרתי שלום אני רוצה לעבור אנא הציעו לי מבצע. שם אמרו לי לבחור 3 חבילות - אגו, ספורט, מוזיקה, בידור, טבע. מה נסגר? אגו וספורט אין מצב נשאר לי רק מוזיקה בידור וטבע. שחוץ מבידור השאר מה זה לא מעניינים אותי. אז אני "נאלצת" לשלם על 3 חבילות, שמתוכן שתיים שלא מעניינות אותי ועוד להתחייב להם לשנה. ראבק! מה קרה?? ניסיתי לדבר בהיגיון ואמרתי לו שאני לא מתכוונת להתחייב לשנה, כשאני לא מכירה את התכנים ושהוא מוכר לי שתי חבילות שמלכתחילה לא מעניינות אותי! ואז הלכתי לאורנג'. אמרתי שלום - אני רוצה לעבור מסלקום. תציעו לי דברים מעניינים. החצופים הציעו לי חבילה "סופר משתלמת" וכמעט פי שתיים ממה שאני משלמת עכשיו... זה משתלם זה? ועוד הנציגה בהתלהבות מציעה לי את חבילת הSMS בחינם שלהם! 60 SMS בחינם, ואחרי ה60 כל SMS עולה 19.90. טוב, נשמע נחמד.. אבל אז היא מוסיפה כן אבל החבילה עולה 15.90. אז זה לא בחינם, אמרתי. לא לא, היא התעקשה! זה בחינם!! 60 SMS בחינם! אז על מה ה-15.90?? זה לא כסף? אהה, לא, זה העלות של החבילה. בחישוב מהיר שעשיתי במחשבון כמובן אמרתי לה, אז בעצם כל SMS עולה לי 26 אג' עד 60 SMS ואחר כך עולה לי 19.90 אג? המפגרת עוד התעקשה - לא, למה 26 אג'?? בחינם אני אומרת לך. תגידו ברצינות... מהפנטים אותם במרכזי השירות שהם ככה בטוחים שהשטויות שהם אומרים זה נכון?? הקיצר, ניראה לי אני אשאר עם ערוץ 2 ו10... ואף אחד מהם לא יקבל ממני כסף, עד שיקום מתחרה ראוי לערוצי הטלויזיה.. זהו. $#$@$#@$#@$#!!!

למעלה