סאמרלנד-הפרק האחרון זיהוי שיר...

girl love you

New member
סאמרלנד-הפרק האחרון זיהוי שיר...

שאווה וג'וני רקדו בארוחת הערב שניקי אירגנה..היה שיר ישן ברקע.. אם מישהו מכיר אותו אז אני אשמח...

פנה לפורום זיהוי שירים../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

יוכלו לעזור לך שם הרבה יותר מכאן, לדעתי

../images/Emo207.gifפורום יהודה לוי בתפוז מאחל...

חג פסח שמח וכשר !! נשמח אם תבואו לבקר ולהצטרף לפורום
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1637 סופשבוע טוב !

always be me mc

New member
מנסה לענות:

לפי האתר Tv.com השיר היחידי שהתנגן בפרק הוא: The Crying של: Kristian Leontiou זו האפשרות היחידה שמצאתי. את יכולה לשמוע קצת דרך האתר הזה ולבדוק(תרדי למטה עד שאת רואה מעיין טבלה עם הרבה שירים): http://www.amazon.com/Summerland-Original-Soundtrack/dp/B0006SSMZG (לחצי על אפשרות Listen) אני מקווה מאוד שזה מה שחפשת

100ממת 17

New member
מוזמנים להכנס...

לקומונה החדשה של השחקנית ג'וליה לוי בוקן.. ההורסת החדשה של האלופה 2...

תודה,ועוד שאלה האם לסדרה

החוץ הצפוני[עם שחקנית אורח שאנן]תהיה עוד עונה? כי הסוף היה מאוד מאוד מותח

always be me mc

New member
לצערי גם לה לא תהיה עוד עונה../images/Emo10.gif

חבל.. זה באמת היה סוף מאוד מותח וחזק!

adi love noa

New member
../images/Emo4.gif

זה מרגיז שמשאירים סופים כאלו,מוריד את כל החשק. גם בחוף הצפוני וגם בנעדרים אני באמת לא מבינה מה עבר על התסריטאים!!

always be me mc

New member
האמת שלמרות הבכי שלי בסוף החוף

הצפוני חח או התבכיינות אם תרצו אני חשבתי שזו דרך מגניבה לסיים את הסדרה. אין לי מושג למה חח סוף חזק. ובנעדרים זה סתם היה מעפן כי השאירו יותר מדי קצוות פתוחים ושם באמת לא הייתה הרגשה של סיום(לפחות בחוף הצפוני אם אני זוכרת נכון הם התחתנו לפני שזה מת)

adi love noa

New member
בכל זאת זה היה מעפן

לא נראה לי שהם התחתנו נראה לי שהם עמדו להתחתן או שאני לא זוכרת טוב
אני לא אוהבת סופים כאלה,אבל את צודקת בחוף הצפוני זה היה פחות פתוח לא יודעת איך להסביר זה היה הכי עצוב בעולם אבל הרגשתי שזה היה הסוף בנעדרים זה היה באמת יותר מעצבן כי לא סיימו,זה לא נראה כמו סוף זה נראה כאילו באמצע הסדרה נגמר להם התקציב או משהו...

always be me mc

New member
אל דאגה מותק:

גם אני לא הייתי מרוצה מהסוף של נעדרים אז התחלתי לכתוב המשך(פרק ראשון לעונה 4 אם תרצי) יענו סיפור מעריצים.. הגעתי כבר לעמוד 6. אם תרצי אני אפרסם את זה מתי שהוא(בחלקים כמובן כי עוד לא סיימתי את הכל) וכן יש שם תשובות לגבי מה קרה לאנטוניו וג'ס.. נ.ב: גיליתי שאם מחברי את השם של ניקול ושל ג'ס מנעדרים מקבלים-ניג'ס

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ניג'ס

יהיה מגניב לקרוא את מה שכתבת,תעלי את זה ככה נוכל להתעלם לגמרי מהסוף שהיה

always be me mc

New member
בקרוב אעלה. ממש בקרוב

אולי אפילו מחר כי אני מחבבת אותך אבל נראה(גם יש הופעת אורח מיוחדת בפרק אז יש למה לצפות
)

ממש לא מגניב לדעתי

חיכיתי המון זמן לעונה נוספת והסוף היה כזה לא ברור-הוא חי או מת וסוד כמוס-בכיתי בסוף

למעלה