סאן אוף דורק ביטלו את מסע ההופעות

Dana Mi

New member
סאן אוף דורק ביטלו את מסע ההופעות

ה- Better Than Never Ever Tour שהיה מתוכנן במאי-יוני בוטל בגלל מכירות נמוכות. דייב השאיר על זה הודעה בבלוג במייספייס: Tour Cancellation Safe Y'all, So its all out there and everybody knows - the tour that was planned is cancelled. First of all i would like to apologise to all who bought a ticket, all who helped promote it, and everyone that works closely with us, i didn't want this to happen, but due to reasons i'll explain below, it has. I don't know what excuse has been given for the cancellation, but its due mainly to poor sales throughout the tour. At the point of the decision being made to cancel, the tour had sold so few tickets, it would have crippled the promoters to have let it go on. The fact of the matter is that the band is going through a very tough time at the moment, and trying to weather this storm is proving to be a lot harder than first thought; and with the ticket sales reflecting our bands current status, it was thought best to leave it for now. Instead, we shall be concentrating on getting the band back to a happy medium where we can write and release music, tour and just generally enjoy band life. I'd like to thank you all though, for sticking by us through thick and thicker; we owe you so much and i want you to know i appreciate everything you do for us, it really means alot to me. Again i want to apologise to all who were affected by this decision, but i promise you this, there is no one more pissed about it than me. Mucho Love Dai xxx נשאר רק לקוות שהם יחזרו עם אלבום שני יותר מצליח

Bleed for Me

New member
נו ברור..

מה הקטע להוציא דיסק סביר,שני סינגלים שלא ממש הצליחו,להעלם לאיזה שנה,לעשות סיבוב הופעות פתאום ולצפות להצליח..מג'יימס ציפיתי ליותר.. במקום לכתוב לאנשים אחרים (אהמ בין היתר האלבום השני של ג'יימס בלאנט אהמ) שיתרכז בלכתוב שירים טובים ללהקה שלו ושלא יעלם לכל כך הרבה זמן..עכשיו הם יעשו קמבאק ואף אחד בכלל לא זוכר מי הם..חבל..

Dana Mi

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך בכל מילה! זה בדיוק מה שאני חושבת! הם נעלמו ליותר מדי זמן, היה להם סינגלים עם הרבה יותר פוטנציאל שהם יכלו להוציא ולהצליח יותר, וברור שסיבוב הופעות שבא פתאום משום מקום לא יצליח במיוחד. גם אני חושבת שג'יימס צריך להתחיל להתמקד בסאן אוף דורק ולכתוב עכשיו אלבום מעולה כמו שהוא יודע ולקוות שהוא יצליח יותר..

L D N

New member
../images/Emo15.gif הגט האפי טור הצליח

שבועיים או יותר לפני הTOUR זה היה סולד אאוט. אני חושבת שלהקה שלא ממש מצליחה כרגע [בואו נודה בזה...] לא יכולה ולא צריכה לעשות TOUR בלי להקות אחרות. במקום להתמקד באלבום הם מתמקדים על בולשיט כמו פרוייקטים צדדיים וכל מיני שטויות כאלו!

תכלס..

לדעתי זה דיי הגיע הזמן שהם יתפרקו.. חוצמיזה הוא צריך לדעת מתי לוותר.. כאילו להעלם לשנה ואז שאחד מחברי הלהקה עוד מודיע על פרוייקט צדדי..זה מתכון בטוח לכישלון...
אם אתן שואלות אותי אם ג'ימס היה עושה קריירת סולו כמו מאט הוא היה מצליח ובגדול!!!! חוצמיזה זה היה דיי ברור מאז שהחבר'ה התפרקו אפחד לא הצליח ממש.. (גם לא צ'ארלי...)סאן אוף דורק נראו בעלי התחלה מבטיחה עם הסינגל במקום ראשון וכל זה.. אבל הם נעלמו.. ואנשים פשוט עברו ללהקות אחרות..

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני לא חושבת שג'יימס היה מצליח בסולו

זה פשוט לא מתאים לו. הוא לא יכול לשיר לבד [לדעתי] ומאט יחסית מצליח... וגם אם לא ממש אז הוא תמיד נמצא שם [איימ א סלבריטי... גט מי אאוטה היר, קראש, ספאנקינג ניו מיוזיק עם אמה...]

שום להתפרק!

עכשיו בא לי לבכות
הם יחזרו לעצמם כמו גדולים ויכבשו תעולם (
) לדעתי ג'יימס לא היה מצליח בסולו כמו ששני השניה אמרה זה פשוט לא מתאים לו

McSon of Busted

New member
איך באלי להגיד להם שיבואו לישראל

ולא יהיו אפילו מספיק כרטיסים, כי אני אקנה את כולם D:

למעלה