סאן אין שעשיתי

סאן אין שעשיתי

היי לכולם לפני שבועיים בערך עשיתי סאן אין ומיכוון שזה לא יצא בלונדיני אלא ג'ינג'י קניתי עוד 2 קופסאות ועשיתי עוד פעם ועוד פעם בהפרש של שבוע כל אחד והתוצאה הסופית יצא לי ג'ינג'י ג'ינג'י כתום כתום!!! עשיתי את הסאן אין על שיער טיבעי ולא צבוע הצבע הטיבעי שלי הוא שטני בהיר כמו חום בהיר כזה עד גיל 6 היה לי שיער בלונדיני טיבעי ככה שהגוון הטיבעי שלי ממש לא כהה . בכל מקרה הבנתי שג'ינג'י זה צבע שדוהה אז אם ככה תוך כמה זמן הג'ינג'יות תעלם ואיזה צבע יתקבל אחר כך?....... תודה!!!

אוי ואבוי. אני מרחמת לך על השיער.

סאן אין זה דבר נורא לשיער, זה שורף אותו וגורם נזקים לשיער. אם את רוצה בלונד אז עדיף כבר לחמצן במספרה (לא בבית אם את לא מבינה בזה, צריך לדעת כמה אחוזי חמצן לשים,כמה זמן להשאיר על השיער וכו') בכל שהייה בשמש השיער מתבהר ונשרף יותר ויותר. בקיצור אני מתארת לעצמי שהשיער שלך די שרוף עכשיו אחרי שעברת עליו כמה פעמים עם הסאן אין. את משתמשת במסכות?

MooKuSh

New member
זה לא ייעלם.

הג'ינג'י דוהה כאשר צובעים אליו (להבדיל מסאן אין - חומצה - חמצון ולא צביעה) כי הפיגמנט האדום הוא הפיגמנט שיורד הכי מהר. בגלל שהגוון האדום אצלך נחשף בתגובה לחומצה ישאר לך ג'ינג'י כתום זוהר עד שיגדל השיער, וזה מנסיון, קרה לי בדיוק אותו דבר. את יכולה לנסות לטשטש אותו עם צביעות כהות ממש תכופות שיש בהן צבע אפור שמנטרל את הכתום, אבל הצבע האפור יורד בחפיפה תוך שבועיים בערך. או: לחמצן את השיער למוות במספרה עד שייצא בלונד.

nסCrims

New member
וואלה?

אז איך אני עושה שיהיה לי ג'ינג'י כתום תמיד?

למעלה