סאן - דור לג'נבה

asafraviv

New member
סאן - דור לג'נבה

ערב טוב, אני טס ביום שבת בבוקר לג'נבה עם סאן דור. רציתי לדעת שני דברים? 1. באיזה מטוס נטוס?, האם המטוס יכול להיות גם של אלעל? 2. האם הטייסים של סאן דור הם גם של אלעל? מקווה להביא תמונות. אסף

HELLAS

New member
אז ככה

1. אני לא יודע איזה סוג מטוס זה יהיה. זה יכול להיות B737 או B757 ולפעמים גם B744 2. לרוב מדובר במטוסי אלעל (חוץ מ B757 שהם ממש בצבעי סאן-דור. 3. הצוות הוא צוות אלעל (הן הטייסים והן צוות הדיילים/ות). 4. למרות כל זה - הטיסה יוצאת כטיסת סאן-דור - הצוות פונה לנוסעים בתור צוות סאן-דור וכ"ו. טיסה נעימה !

billygilman

New member
תגובה בדוקה

הטיסה היא במטוס 757-200 של סאנדור. הטייסים של סאנדור ודיילים של סאנדור (הם הוכשרו עלידי אלעל) השירות בטיסה הוא בדיוק של טיסת שכר ואפילו אין אוכל !. יש סנדוויץ קטן. סאנדור זה לא אלעל !. היא רק חברת בת של אלעל.

זו התגובה הנכונה, של billygilman

רוב הזמן הם טסים ב-EBO ו-EBY אך לפעמים נעזרים בצי של אלעל. והצוותים אכן שונים אבל לדעתי הם ואלעל לפעמים מתחלפים. רק לגבי אוכל ... הבנתי שהוא סביר - לא טסתי אצלם אז על זה לא אוכל להעיד בעצמי. טיסה נעימה.

איתי4073

New member
הצוות של אלעל

אבא שלי הרבה פעמים עושה טיסות סאן-דור, והוא טייס אלעל.

HELLAS

New member
מתוך נסיון

כל מה שכתבתי היה מנסיוני האישי בקיץ האחרון. אני מסכים עם כל מה שכתבו ידידינו למעלה. לקיצור ולעיבוד המידע של כל ההודעות: אתה תטוס במטוס B757 של סאן דור (לפעמים המטוסים הם של אלעל - אבל כנראה שלא במקרה של הטיסה הספציפית שלך). צוות האויר יהיה של סאן דור (שזו למעשה חברת בת של אלעל והצוות מוכשר על ידי אלעל). יהיה לך אוכל בטיסה (משהו קל כמו כריך וכ"ו). כשאני טסתי אז היה מדובר במטוסי B744 ו B777 ואז הצוות היה של אלעל - אולי כיוון שאיןלסאן דור צוותים שיכולים לעבוד על המטוסים האלה. מה שחשוב הוא שאתה הולך לטוס ולעשות חיים. אז בכל מקרה - נסיעה טובה. אם למישהו יש תיקונים והערות על הסיכום שכתבתי - אני אשמח.

asafraviv

New member
חח נודע לי היום שאני טס בסוף בארקיע

עם 757-300 - לפחות ככה רשום באתר שלהם...

למעלה