סאן יאנג או פיג'ו?

מירבm

New member
סאן יאנג או פיג'ו?

אני רוצה לקנות קטנוע חדש ואני בהתלבטות: מאסק של סאן יאנג או ויוהסיטי של פיג'ו? המטרה היא נסיעות בתוך העיר (ירושלים - הרבה עליות) help !!!

tygger

New member
טייפון של פיאג'ו.

הרבה יותר סחיר והרבה יותר טוב. את נמוכה? טרקר. הויוה סיטי אינו כלי הכי סחיר בארץ.

shaby_b

New member
לדעתי המאסק עדיף.

הם די דומים בביצועים ובמחיר. עשי סיבוב על שניהם והחליטי לפי התחושה. שניהם אמינים וטובים

tygger

New member
מעניין אותי לשאול.

על פי מה החלטת אז כי המאסק עדיף? אם הם דומים במחיר ובביצועים? ואיך הגעת למסקנה כי שניהם אמינים וטובים? יש לך אחד יותר משנה? לא ציני, פשוט מתעניין (לשם שינוי). בכל מיקרה דעתי נשארה בעינה. טרקר של פיז'ו אם כבר ללכת על פיז'ו בשל הביקוש שהוא זוכה לו כרגע. המנוע חי ומרגיש טוב. המאסק של SYM לא ממש עומד בקנה מידה אחד עם הפיז'ו מבחינת מנוע. גם אהבתי את התחושה של הטרקר כקטנוע. משהו בקלילות שלו ובעיצוב החובר לי עם המנוע והמתלים.

shaby_b

New member
תשובות

פשוט מאד: לי יש מאסק כבר כמה חודשים. לאחי יש טרקר כבר כמה חודשים. אני נוהג בכלי שלו והוא נוהג בשלי. אישית אני מעדיף את המאסק אע"פ שהוא מעט יותר איטי (פשוט יותר נוח). האמינות של ה-SYM היא מותג ידוע. אם אינני טועה ה-פיז'ו גם טיפה יותר יקר. התשובה בסדר?!

tygger

New member
הממ לא יודע.

אמינות של SYM היא מותג ידוע? אתה מנפנף לי דגל אדום למולי ואני שמח תמיד לנפנף בדגל הנושא את דיוקנו של הדיוק 150 ומחליפו הסופר דרק, אה סליחה סופר דיוק 150. שני כלים ידועים ב"אמינות" או שאולי זה עמינות... שני כלים ששמו להם מטרה להיות הכי הרבה שעות במוסך והכי פחות שעות בנסיעה... הטרקר כלי אמין מאוד, המאסק לא הרבה יותר נוח מהטרקר אבל זאת העדפה אישית, אני, כפי שאמרתי, מעדיף את השילדה והמתליים של הטרקר שנוסכים יותר ביטחון מאשר המאסק. לגבי המושב אין ספק. שם המאסק יותר טוב. לגבי מתלים ותחלואי כביש, פה הטרקר מסנן יותר טוב. הפיז'ו טיפה יותר יקר וזאת בשל מנוע יותר מתקדם, מתלים יותר מתקדמים ועוד. בכלל הפיז'ו הוא חבילה טובה יותר בשל העובדה כי מקבלים כל מיני שטויות איתו. אמינות? דבר איתי עוד שנה עם המאסק. אני אשמח לדעת כי הוא אמין. גם סוזוקי הם אמינים, וגם ימהאה אבל לכל חברה יש מספר דגמים טובים ומספר גמים שהם, הממ, איך לומר? אללה יוסתור...

בעל מאסק....

לפי דעתי הוא עדיף על הפיגו הוא יותר יותר מרווח סוחב טוב בעליות ממש טוב והוא די נוח גם לנסיעות ארוכות.

mr-j

New member
שאלה לטייגר

מאיפה הבאת את זה שהויוה לא הכי סחיר? לא בציניות - באמת מעניין אותי לדעת תודה J

tygger

New member
פשוט מאוד.

אני עובד בתחום המכירות של האופנועים והקטנועים כבר מספר שנים. הטרקר עלה בסחירותו בזמן האחרון בצורה טובה ואני משער שזה קשור לכתבה המאוד אוהדת של מוטו שבה זכה הטרקר במקום הראשון מעל הטייפון, הטופ בוי ועוד איזה קטנוע שאני לא זוכר. בכל אופן, הקטנוע לא סחיר. באופן עדין אם לומר את זה. ראיתי כלים כאלה "מתייבשים" זמן רב עד למכירתם כמשומשים. וחבל, דווקא כלי טוב.

Zackki

New member
לדעתי

ומנסיוני האישי בפיצה איפה שאני עובד משתמשים בטרקרים.. ואנחנו מאד מרוצים מהם מבחינת נוחות אפשר להכניס קסדה שלמה לתוך התא האצה והכי חשוב אמינות..למרות שיש לכולם בעיה כרונית עם המד דלק שהוא לא מדוייק..בס"הכ אנחנו מאד מרוצים. אבל אם כבר בירושליים והרבה עליות למה לא משהו יותר חזק?

מאסק = עגלה

לחבר שלי יש אחד, חדש! לא עובר את 70 הקמ"ש! לדעתי טרקר או טייפון. שניהם חזקים יחסית ל-50 סמ"ק ושניהם סחירים ואמינים. אבל אם אתה מתעקש, הויוה סיטה גם אופציה סבירה.

vilig

New member
חומר למחשבה../images/Emo91.gif

כאחד שמכיר את י"ם,הייתי ממליץ לך על קטנוע(שאני משווק)מדגם קימקו ZX50, כלי מרווח,גלגלים בגודל 12"אינץ(גדולים יחסית)לנסיעה יותר מתונה, בלם קידמי דיסק וזול לאחזקה,כלי שלא יתבאס משום עליה ירושלמית. כמו כן ניתן לראות כלים אלו באחד מהאולמות תצוגה בעיר הקודש.

natla

New member
לסיכום : טרקר!

ועדיף שיהיה אוף רוד

natla

New member
אגב טרקר - שאלה!

עד כמה לדעתם זהה הטרקר אוף רוד לאחיו הסטריט בורד ? ע"פ היבואן כל המכלולים זהים פרט לצמיגים. האם גם אתם חושבים ככה ? מהסיבוב שעשיתי בנסיעת המבחן עליהם קיבלתי את הרושם שהמתלים של הסטרידבורד נוקשים יותר מאלו של האוף רוד. האם באמת יש הבדל הוא שזו רק הייתה תחושה מוטעית? דעתכם תתקבלנב בברכה.

natla

New member
סתם כי בא לי להעלות תמונה שלו ...

(של הטרקר אוף רוד שלי)

למעלה