סאניה רומן

time to fly

New member
יש קבוצות של סאניה רומן

גם אני, גם אני, גם אני רוצה |סמיילי של כלב עם הלשון בחוץ|
בבקשה- מקום שעה ומפה מפורטת למקום האסיפה
אהבה ואור, שלומי

urifelsher

New member
ראיתי פירסום על סדנא ברוח סאניה רומ

בקיבוץ צובה ליד ירושלים ,במלון החדש שלהם ולא שמתי לב מתי זה מתקיים.בטח יש פירסום בחיים אחרים. תהנו בסדנא אורי

אילנה7

New member
סאניה רומן

האם ניתן לעבור את הקורסים של סאניה רומן/ אורין ע"י קריאה בספרים שלה? או שחייבים לעבור קורס? באילו עוד מקומות ניתן ללמוד הילינג. (לא סאניה רומן) תודה מראש על כל אינפורמציה ולינקים

mayor

New member
ישנה סדנא שנקראת "להעיר את גוף האור

שלה, היא מועברת ע"י מס´ מצומצם של אנשים בארץ, ואפשרי לקבל חומר ישירות מהמרכז שלהם בארצות הברית - קלטות או דיסקים ולעבור את הקורסים בבית. הקורסים מדהימים לגמרי!! לגבי לימודי הילינג, תפרטי באיזה אזור ואני ימליץ לך, בכל מקרה הכי חשוב ללמוד אצל מורה שמתחברים אליו. לפרטים אפשר ליצור קשר אלי למייל [email protected] קרן - הילרית

בבושקית

New member
יש קורסים

לי ידוע על שתי מדריכות שמעבירות קורס: 450 ש"ח למבוא ועוד 4200 ש"ח אם זכור לי היטב לעוד 28 מפגשים בכל מקרה אני הייתי שמחה לרכוש קורסים מארה"ב דרך האתר וללמוד בקבוצה עצמאית, משהו מעוניין, יכול להיות מעניין לי יש את שלושת הספרים (לחיות מתוך שמחה והשאר) ומאוד מעניין לעלעל הבם שוב ושוב. בכל תקופה רלוונטי פרק אחר לדגשים אחרים. האם למשהו יש נסיון בקניית קורסים מארה"ב ?? בבושקית

amichai58

New member
לימוד הילינג מעולה ובחינם

במסגרת של סהג´ה יוגה מלמדים סוג של הילינג - כלומר ריפוי אנרגטי. סהג´ה יוגה זה לא סוג של התעמלות. קצת יותר פרטים אפשר לקרוא במאמר בכתובת המצורפת למטה. ויש שם טלפונים לאנשים שמנחים קבוצות במספר מקומות בארץ. סהג´ה יוגה מבוססת על שימוש באנרגיות שלך עם האנרגיות של הקוסמוס, לכן לא ניתן לקחת על זה כסף, כי זה לא שיך לבן-אדם שמוכר את זה. וזה כל כך טוב, שאין לזה מחיר. אז בהצלחה.

אבת

New member
סדנאות של אורין -סאניה רומן

אני למדתי סדנאות של סנאיה רומן אצל מורה בשם יפית צדקה שהיא מדהימה גם אגב ניתן ללמוד אצלה הילינג תיקשור וכל הדברים האלה הטלפון שלה 053-584765 תתקשרי היא סבבא לאלה

למעלה