סאנרמו 2015, סיכומים

gadis13

New member
סאנרמו 2015, סיכומים

מה לעזאזל כולם עושים כאן? בסופו של יום מירוצים ארוך, קרוב לקו ובזמן הנכון, התאספו להם יחדיו דווקא (כמעט) כול אלו שאותם דווקא ביקשה הדבוקה להרחיק משם באותו הזמן. היו שם אז המנצח דגנקולב, לאושרו הגדול, וקריסטוף, לאכזבתו הרבה 'רק מספיק קרוב', ומתיוס ש'היה מוכן ומזומן', וגם סאגאן סאגאן. סאגאן כנראה עובר 'תיקון' שבמרכזו נסיון לשכנעו בהלך מחשבה חדש (ומועיל יותר): 'אל לך למהר'. ואולי כול זאת נכון, ויועיל ויביא תוצאות, בעתיד – אותה 'המתנה' – אך סאגאן, מבכיר הממהרים בעבר, הופך בתהליך החינוך מחדש לאחד מבכירי המהססים, וכך מתבזבזת ספונטאניות של גאון. גאון גאון, ועם ה

הרשימה המלאה

אני חושב שדווקא פאוליני, שמכיר את המרוץ הזה

יותר טוב מכל הרוכבים בדבוקה, טעה בכך שבחר להוביל את קריסטוף בק"מ האחרון מקדימה. פאוליני היה כבר עייף מכל העבודה שעשה מקודם ושחרר את קריסטוף רחוק מדי מקו הסיום. לקריסטוף לא הייתה ברירה והוא החל בספרינט בעלייה מסויימת ושבק בסוף 20 מ' מהקו, וזה מה שאיפשר לדגנקולב לעבור אותו ולנצח. היה עדיף מבחינת קטיושה לתת לקריסטוף להכנס למיקס של המאיצים ולנסות לקחת את המרוץ משם.
זה חוכמה שבדיעבד, אבל אותי הפתיע שקריסטוף סיים שני. כשראיתי את הספרינט בזמן אמת, הייתי בטוח שהוא ישבוק הרבה לפני קו הסיום ולא רק 20 מטר.

yshor

New member
מה למדנו

לקאנצ'לרה כבר אין את זה, וגם אין לו קבוצה.
לסאגן יש את זה, אבל גם לו אין קבוצה.
קריסטוף הוא ספרינטר אדיר. מסכים עם אודי, זה שהוא הגיע שני זה הישג, ועוד נראה ממנו הרבה העונה
ניבאלי נראה לא טוב. בטירנו זה היה אולי טקטי. בסאן רמו הקבוצה עבדה בשבילו והוא מצא את עצמו בפוזיציה אידיאלית בתחלת הפוגיו, לפחות כדי לתת משהו לספונסר. לא רק שהוא לא הלך על זה, הוא גם לא עמד בקצב של האחרים. זה לא הכריש המוכר שבשנה שעברה פתח מבער בסיפרסה. יכול להיות שהוא מאוד ממוקד בהגנה על הטור, או שהבלאגן באסטנה גורם לו בעיה.
גארנט תומאס לא רק בכושר מעולה אלא גם יודע לתת תצוגת רכיבה גם כשאין לו סיכוי. רוכב כלבבי.
אם מישהו הבין מה סקיי ניסו לעשות אז שיסביר.
דגנקולב 'גנב' נצחון אבל הגיע לו. כמו תמיד בסאן רמו, ספרינט אחרי 300 קמ לא מתנהג כמו סיום קטע במרוץ שלבים.

באופן כללי היה סופר קלאסיקו מרתק.

nachshon4

New member
לא הייתי מספיד את קנצ׳לרה

היכולת שלו לנצח במירוץ הזה תלויה בהתפתחות המירוץ, לא רק בו. בקונסטלציה שנוצרה לא ממש היה לו סיכוי מול המאיצים. ניפגש על אבני המרצפות....
וגם לדגנקולב לקח 4 שנים כדי להחכים וללמוד איך מנצחים את המירוץ הזה, וזה לא רק בגלל שהוא מאיץ חזק. זה הוא אמר, לא אני.

nachshon4

New member
האיש הבלתי-נראה

קוזמו קטאלאנו מחכים אותנו באיך התפתח המירוץ. אנגלית קצת מהירה, אבל מצוין.

cipo 1

New member
כאשר ג'ון דיגינקולב לא צריך לתת LEAD OUT למרסל קיטל אז

ברור לפחות לי (תשאלו את אישתי ,אמרתי לה )שהוא יקח את הספרינט .
שני הגרמנים האלה הספרינטרים הטובים בעולם , לפחות לדעתי.
יום טוב !!
עודד

למעלה