סאקה מתקלקל?

  • פותח הנושא LaDjA
  • פורסם בתאריך

LaDjA

New member
סאקה מתקלקל?

שלום לכולם. יש לי בקבוק סאקה, ורציתי לדעת מה עושים איתו אחרי הפתיחה? צריך לחסל אותו אחרי הפתיחה כמו שנוהגים בבקבוק של יין רגיל? צריך לשמור בקירור? כמה זמן? וכו' תודה לכולם
 

marsala

New member
בקירור,עד שבוע מיום הפתיחה

אבל אחר כך תוכל לטעום,אם הוא סביר שתה אפילו שלושה שבועות מיום הפתיחה (תלוי באיכות ובכמות האלכוהול שבו) מוש
 

LaDjA

New member
תודה רבה.

אתה יודע להגיד לי מה לגבי סאקה של הקושיקה (15.3%)?
 

marsala

New member
סאקה קושיקה אמנם לא מוכר לי

אבל בדרגת אלכוהול כזה תוכל להחזיק פתוח ובמקרר גם חודש. אח'כ אפשר בהחלט לבשל איתו או להוסיף למה שנשאר כוס חומץ יין ולעזוב את זה בטמפ החדר לחודש ויש לך חומץ סאקה!(טוב לבישולים,ובעיקר מרינאדות) מוש
 
למעלה