סבאאורי,תתחיל לתרגם

emmy5

New member
סבאאורי,תתחיל לתרגם../images/Emo6.gif

10/21/03 Moses Negotiates the Commandments The Hebrew people were sitting around Mt. Sinai. You could hear only a subdued murmur among them, but you could feel the tension in the air. For hours now, Moses had been on top of the mountain, hidden from their gaze by clouds wafting around its top. Sometimes the clouds became dark and you could hear thunder rolling down. In spite of the warm weather, this caused a shudder among the waiting mass.The end of day was approaching and dusk was beginning to set in when suddenly a figure came through the clouds and walked down the steep mountainside carrying a heavy load. It was Moses. Moses set down his load and raised his hands. "Friends," he said. "Friends, it was hard work and I have done my best. I have negotiated with Him. I used every possible argument, every trick I could think of—and I think I was successful. The good news is: I brought him down from 15 to 10. The bad news is: Adultery is still in."

emmy5

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה בבית...

יופי לראות שאת כבר בבית ,הכל בסדר, יושבת על יד המחשב ...אמריקה

סבאאורי

New member
צהריים טובים

לאמי - אני לא יודע מתרגם.צריכים לתרגם לי....ברוכה הבאה. לליציק - מצטער באמת פישלתי עם המסגרות...לא יצא טוב. אפצה אותך.... ברכות לכולם

emmy5

New member
סבאאורי עוד בדיחה יותר קל

Rabbi in the Catholic Hospital Rabbi Levy had to spend time in a Catholic hospital. He became friends with the Sister who was a nurse there. One day, she came into his room and noticed that the crucifix on the wall was missing. She asked him good-naturedly, "Rabbi, what have you done with the crucifix?" "Oh, sister," chuckled Rabbi Levy, "I just figured one suffering Jew in this room was enough."

redredole

New member
רגעים

רגעים "אוף, הלוואי שייגמר השיעור" לחש תלמיד לתלמידה. "הלוואי שייגמר כבר היום" אמר פקיד לפקידה. "שייגמר השבוע" רטן הפועל. "מתי סוף החודש?" שאל המנהל "שיעברו 3 שנים" כתב החייל. ורק זוג זקנים שישבו על הספסל, והביטו בשמש השוקעת לים, הביטו ברוך זה בזה ואמרו במבט "הלוואי שהרגע הזה לא ייגמר לעולם

redredole

New member
../images/Emo13.gifתחקיר זוגי

תחקיר זוגי היא: מה היית עושה אילו מתי? הוא: הייתי מתאבל. היא: הרבה זמן? הוא: המון זמן! היא: למה? הוא: (רציני) כי אני אוהב אותך והאובדן יהיה גדול מאוד. היא: (עם חיוך על פניה) איזה יופי! ותגיד...היית מתחתן שוב? היא: לא. היא: (בהבעת פנים עצובה) למה לא? אתה לא אוהב להיות נשוי? הוא: כן אני אוהב להיות נשוי. היא: אז כן היית מתחתן שוב. הוא: (מגרד את ראשו)טוב, אולי אחרי שהייתי מעבד את האבל ושוב יהיה טעם לחיים הייתי מתחתן שוב. היא: אז היית ישן איתה במיטה שלנו? הוא: סביר להניח. היא: אז היית מחליף את התמונה שלי שליד המיטה בשלה? הוא: לא, הייתי שם את שתי התמונות. היא: תגיד... היית עושה אהבה איתה במיטה שלנו? הוא: (לוגם באיטיות מן הקפה) סביר להניח שהיינו מגיעים לזה באיזה שהוא שלב...כן. היא: ותגיד... היית משחק גם איתה גולף? הוא: כן. היא: היית נותן לה את מקלות הגולף שלי? הוא: לא, היא שמאלית. היא: ???!!!???????. הוא: !!!!! SHIT

לייציק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif רדרד, יופי של קטעים ../images/Emo6.gif

מה שמוכיח את משנתו של איינשטיין... שהכל בחיים יחסי ... ורגע, זה פרק זמן בלתי מוגדר ... מזכיר לי בדיחה קצרה: לאיש אחד אמרו שבגן-עדן סנט אחד שווה מליון דולר ורגע אחד שווה מליון שנים... כשעלה לגן-עדן, פנה מיד אל אלוהים ואמר לו, דחילק, תן לי רק סנט אחד ... ענה לו אלוהים, אין בעיות, חכה רק רגע ...
ועכשיו ברצינות
הקטע מאד מאד יפה ... מצא חן בעיני ...

לייציק

New member
והתחקיר גדול...חחח ../images/Emo6.gif מצויין ../images/Emo6.gif

כמו שנאמר: "סוף מעשה במחשבה תחילה ..."
ו"החיים והמוות ביד הלשון..."

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

התאכזבתי מהמסגרות שעשיתי אמש לכלבים אז הנה תיקון.מניח שיניח את הדעת, עד לנושא הבא... ברכות

לייציק

New member
ערב טוב לכם ../images/Emo39.gif הנה חזרתי ../images/Emo13.gif

היה לכם מה זה הספק .....
טוב, עשיתי שעורים ... לחידות ממש אין לי כח כרגע ... "אני אחשוב על זה מחר ... אחרי הכל, מחר יהיה יום חדש..." זה היה המשפט האחרון של סקרלט או'הרה בסרט חלף עם הרוח ... עד כמה שזכור לי... אחרי המשפט המפורסם של רט בטלר "בכנות יקירתי, אני לא שם קצוץ ..."
סת....ם
ובכן, סבאאורי, המון תודה על תשומת הלב ... המסגרת שעשית ממש יפה בעיני.. עד כדי כך, שאני מצטערת שלא בחרתי ברקע יותר יפה לתמונה ושהקטנתי אותה יותר מדי ... בהזדמנות אצלם אותם שוב ביחד או לחוד, על רקע יפה ואביא לפורום כדי שתמסגר לי את התמונה ... ושוב תודה

למעלה