סבאח אלכיר יא ג'מאעה קיפקו

kingtino1

New member
סבאח אלכיר יא ג'מאעה קיפקו

אנא מניח קצת עסק בחתונה , היום יום אחרון ברוך ה' וזהו זה נגמר לשבוע הזה שבוע הבא יש לי חתונה של חבר יהודי דתי חרדי , שמע ישראל למה אני הולך אבל תכלס הכל טוב אצלי הכל כמו שצריך לבנתיים חוץ מדבר אחד נשרף המחשב שלי קליל חברים הלך פיפן לגמרי כל מה שיש לי אתרים נוצרים תמונות תרנים דברים יפים ען ארב הכל נמחק והלך עם המשב זה קצת והמון מעצבן שזה אוסף ענק , אבל יהיה בסדר נחכה למחשב החדש ונמלא אותו,,, למה יש לי את מלוחה ושיפרד שיעזרו לי בחיפוש רבנא יבריק התנתין(טוב שיש צרתיות עם לב טוב) קיפקו אינתו כרפוני שו סאייר מעקו התגעגעתי אליקו שיפרד מלוחה רינה מיכאל ,ווינקו ליש מדשריני לחאלי הון בכאף יש לי מחלת פחדים להיות לבד ארב יבקו אכוואני ואכאוותי ברב יסוע , וירג'עני לענדקו בסורעה ,

תינו משתתפת בצערך!! לאבד מחשב, פשוט נורא ../images/Emo13.gif

לכל הנצרתיות יש לב טוב, זה שם המשפחה שלנו.. וחוכמה כמובן.. ונע'אשי.. וטיאבי... והכי חשוב, צניעות
חוץ מזה, אתה השארת אותנו לבד!! יאללה תתחיל חידה חדשה
מקום מקום בלחש, אל תגיד למלח שאמרתי

הילמאר

New member
לגבי הנצרתיות

כפי שנאמר "עיר יושבת על-ההר לא תוכל להסתר" מתי ה:14ב' זה נאמר על נצרת. .

הילמאר

New member
זה במובן החיובי והטוב ביותר!

אין יום שאני לא חושב עליכם הכותבים בפורום. ודואג לכם וקצת מתפלל עבורכם. רואה את כל הצרות שקורות לכם וסובל מאד איתכם. אני מתנצל מאד, המראה מקום התהפך בזמן שרשמתי את ההודעה ולא שמתי לב. זה ציטוט מדוייק מהתרגום לעברית של דליטש של הברית החדשה (מתי פרק 5 החלק השני של פסוק 14). הקונטקס הוא קתולי. בדרשה (ב1282?) בזמן ההקדשה של אליזבת הקדושה מבוואריה השתמשו לראשונה בפסוק כדי לציין את מעלות הקדושה. המחשבה שלי הייתה שמאמינים מעירו של בן האלוהים המבורך ודאי הם יותר טובים ממני ולכן כתבתי תגובה להצדיק את מה שאמרו. כשלעצמי חיי טובים (תודה לישוע) אני חבר בצוות ההלל של כנסייתי שבו שרים רק גברים נשואים (וזה מסורתי). והאחראי על קריאת הכתובים באסיפת השבת, חבר קהילה. ההשתחוויה שלנו היא בסגנון קתולי בן-זמננו.

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gif לא נורא אחי תינו

עוד תקנה מחשב חדש ,ותשחזר את כל החומר . אני קיבלתי מחשב נייד חדש ליומהולדתי עם הויסטה , אני ממש לא אוהב אתצ הויסטה.

למעלה