סבאח אלכיר יא ערב בוקר טוב לכולם
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 21/8/13 #2 בוקר נפלא! עשיתי את צעידת 10 הקמ הראשונה שלי + מכשירים ואני גאה בעצמי!
א אשי 1 האחת New member 21/8/13 #4 מומתזה כל אלאחתארם הוזמנתי להפלגה בשבת ונראה לי שלא אלך אין לי מושג מה ללבוש חייבת קצר ולא אוכל ללכת עם קצר כי כל הרגלים שלי סימנים כחולים מהנפילה דילמה
מומתזה כל אלאחתארם הוזמנתי להפלגה בשבת ונראה לי שלא אלך אין לי מושג מה ללבוש חייבת קצר ולא אוכל ללכת עם קצר כי כל הרגלים שלי סימנים כחולים מהנפילה דילמה
G GuyN2 New member 21/8/13 #7 תלכייי הייתי שנה שעברה זה אחלה דבר וחוץ ממשפחה אחת לא היו שם בכלל ערבים ד"א איך נפלת?
א אשי 1 האחת New member 21/8/13 #11 אני רוצה ללכת זה טיפה מורכב כי ההפלגה בכנרת אני מצטרפת לחברים ההפלגה יוצאת ב 8 ובשביל זה צריך לקום נורא מוקדם שזה בעסה , החלקתי במקלחת מעדתי אין לי מושג איך זה קרה הזוי המצחיק שהתחיל לכאוב לי רק למחרת ועכשיו נשארו סימנים כחולים
אני רוצה ללכת זה טיפה מורכב כי ההפלגה בכנרת אני מצטרפת לחברים ההפלגה יוצאת ב 8 ובשביל זה צריך לקום נורא מוקדם שזה בעסה , החלקתי במקלחת מעדתי אין לי מושג איך זה קרה הזוי המצחיק שהתחיל לכאוב לי רק למחרת ועכשיו נשארו סימנים כחולים
א אשי 1 האחת New member 21/8/13 #10 חחח כחול מצוין רק לא על הרגלים זה נראה דוחה כחול סגול איכס מתביישת לצאת ככה אולי אלך עם שמלה ארוכה הבעיה שאין לי ארוך הנה מצאתי סיבה לקנות
חחח כחול מצוין רק לא על הרגלים זה נראה דוחה כחול סגול איכס מתביישת לצאת ככה אולי אלך עם שמלה ארוכה הבעיה שאין לי ארוך הנה מצאתי סיבה לקנות
שובו של גוי ואבוי Well-known member 21/8/13 #1 לדעתי אנחנו צריכים תמונות של הרגליים כדי לראות כמה זה כחול מקסימום תשימי גרביונים בצבע כחול
א אשי 1 האחת New member 21/8/13 #14 כן בטח תכף אעלה תמונה אתה רוצה שמשמר הצניעות ירה בי וגרביון בחום הזה השתגעת
א אשי 1 האחת New member 22/8/13 #16 שוקרן יחלו חולקת עליך יש חלקים בי שאני פחות אוהבת אבל אין ברירה זה מה יש אחרי הכל לומדים לקבל את הכל וחלק מזה גם את הגוף
שוקרן יחלו חולקת עליך יש חלקים בי שאני פחות אוהבת אבל אין ברירה זה מה יש אחרי הכל לומדים לקבל את הכל וחלק מזה גם את הגוף
א אשי 1 האחת New member 22/8/13 #17 نعناع الجنينة......... محمد منير . نعناع الجنينة......... محمد منير .
שובו של גוי ואבוי Well-known member 22/8/13 #1 אני חושב שאני מדבר בשם כולם פה ואלו שלא שישתקו, שאנחנו רוצים הוכחות בשלושה עותקים וחתימה פה פה וכאן
א אשי 1 האחת New member 22/8/13 #18 שושו בחייאת תגידי לו שלא כדאי לו להתעסק איתי אני רעה מה גם אם זה עושה לך את זה יש ברחבי הרשת מלא אופציות וזה הרבה יותר מעניין
שושו בחייאת תגידי לו שלא כדאי לו להתעסק איתי אני רעה מה גם אם זה עושה לך את זה יש ברחבי הרשת מלא אופציות וזה הרבה יותר מעניין