סבאל אל ח'יר ואל ברכי

מוחמד5

New member
סבאל אל ח'יר ואל ברכי

כיף חאלקום ? באסלאם וגם ביהדות יש תפילות(דועאא) , למשל תפיךת הדרך ..... האם התפלות האלה קיימות גם בנצרות ? שיהיה לכם יום מקסים .

salt of earth

New member
קיימות ../images/Emo9.gif

לןפחות בכנסייה הקתולית והאורתודוקסית מה שלומך? לאן נעלמת? ואיך הקטנצי'ק?

salt of earth

New member
../images/Emo32.gifאופפפפפפפפפ

בא לי קצת לקטר
יש עבודה אחת שהיא לא קשה ולא אמורה לקחת הרבה זמן כי כמעט שלושת רבעים מהסעיפים שהעבודה מבקשת נעשה כבר בדוחות ומה שאני צריכה זה לסכם את הכל, אז לא מבינה איך מיום שישי אני כבר עובדת עליה
יעני זאת עבודה שצריכה מקסימום 2-3 ימים הקטע הוא, שאנחנו מתחילים פרויקט חדש בכנסייה ונחשו מי מהמאחראיות עליו? נכון ! אבל כל כך התלהבתי מההכנות שצריך לעשות לו אז פשוט הייתי שמה את העבודה בצד ומתחילה לעבוד על ההכנות. מה שאני פשוט רוצה זה להגיש את את העבודות אפילו לפני הזמן- כדי להינות מחודש החופש העלוב שיש לי לפני החזרה לסמסטר

God is love1

New member
בוקר טוב פורום יקר ../images/Emo42.gif

בוקר טוב מוחה יא חילו, וואלק אילק וואחשי וואין אינתי אחוי נעלמת לנו מפה ובכלל? ומה שלום האישה והנסיך הקטן? בוקר טוב מלוחה יא חרוצה , וואלה אין כמוך את נשבע לך איזה חרוצה אני מקנא בך אחרי מה שקראתי אתמול בפורום השכן ועצבן אותי הצלחתי סוף סוף להרגע מכל הפרשה הזאת ולדעת וללמוד ששום דבר לא יעצבן אותי במיוחד לא הבל הבלים כמו שנכתבו שם , כי דתנו ואימנתנו חזקה בכל מה שקרה לנצרות ,

salt of earth

New member
לא מתעצבנים מהפגנת בורות היסטורית ../images/Emo9.gif

אך למרות זאת הרגשנו שזאת הייתה דקירת סכין בגב- במיוחד בגלל שאנחנו שומרים על כבוד כל הדתות אצלנו בפורום והם יודעים זאת ורואים זאת, אבל זה לא מנע מהם לעשות את מה שעשו المهم هاي الشبهات مردود عليها من الفين سنة ... ولا اشي رح يهز ايماننا ... لذلك خطرت لي فكرة انو نعمل زاوية الرد على الشبهات وشكرا للتي اعطتني فكرة للموضوع الاول لهذا الزاوية بس اخلص الوظيفة ان شاء الله رح اباشر بالزاوية .. ويتم الرد على كل الإدعاءات دون النزول الى المستوى هناك وسيتم الرد دون المس باي عقيدة واي ايمان بالرغم من كوننا لا نوافق عليه لان هكذا المسيح علمنا

salt of earth

New member
זה צריך להידחות עד יום ראשון.. אולי גם ../images/Emo4.gif

פשוט היום ומחר אין מצב שאהיה מול המחשב. אבל מבטיחה לכם כי זה ייצא לפועל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסבאח אלפל יא מוחמד אלכאמיס../images/Emo13.gif

כאטווי עזיזי

מוחמד5

New member
אנא מא בנסא אל נאס אל טייבי

שופית אל נידאא ,ואג'ית רכאד רכאד . אל זלמי (מיש ולד - סאר זלמי ) , יום אל חד ראח יודכול עלא אל מעון .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאוו מברוק מזל טוב הוא נהיה גבר קטן אם כך

אלרב יחמי ויקאברו
סהר התחילה ללכת לפני 10 ימים, וכעת היא כדור אנרגיה שלא נח אלא במהלך שעה וחצי שינה ביום וככה עד 11 בלילה, אני חייבת אשפוז כפוי נראה לי למנוחה
שו סאייר בידיניא יא אכי מוחחה? אלעאלם חאתאקול בעדיהא יא בו חמיד
יעני שארו אלבאלייתי מא יודדחיק!!

למעלה