סבא אריה הנכבד,ערב טוב פורום נכבד,

lutz21

New member
סבא אריה הנכבד,ערב טוב פורום נכבד,

אנני רוצה להכביד במילים,ואנני מליונר(עדיין) אך אני שואל אותך ואת כל אותם הכותבים הנכבדים בפורום: את דבריך צריך להקליט, זה חומר אדיר שיש לשומרו למען הדורות הבאים, ולו הייתי מליונר,הייתי מציע לך לעשות מה שאני עשיתי עתה.לתעד את קורות חיי אופס סליחה את מסעי לפולין ואת המהפך שחל בי אודות אותה נסיעה, זה לקח לי הרבה זמן להחליט איך אני ממשיך את חיי מכאן,התוצאה היא למופת, ותודתי לגבי ושחר לאור ממנחמייה ,אין לי מספיק מילים להודות להם על עבודה מקצועית מושלמת , לך סבא אריה אני רוצה לשלוח טקליטור ,אנא ממך שלח לי בבקשה את כתובתך, אתה יכול גם במייל,[email protected] והדואר יעשה את השאר, חזק ואמץ,אני לוחץ את ידך, בידידות יהודה.

מצטרפת לבקשה של יהודה!

סבא אריה, בבקשה תתעד את עצמך! אני בטוחה שגם סיפור חייך הוא מרתק, ורבים, חוץ ממני (גם אני), ימצאו בו עניין...!

שלום לך ידידי יהודה

ידידי היקר שלום לך מרוב התלאבות לא הבנתי כלום . כנירה שהתא משורר מעולה אגב הצלי את מה שעברתי הכול מתועד בקסטה וידאו שנעשה ביד ושם ובנוסף יש גם כתוב במחשב וגם שמור בדיסק ונכדי יודעים בעל פה האיסטוריה של הסבא שלהם . אשלח לך במסר הכתובת שלי . קבל הטוב שבעולם סבא אריה הלוחם אוס

סבא אריה יקר

האם יש אפשרות טכנית להעלות את התיעוד של סיפור חייך בוידאו לכאן - לפורום? תודה לך - אתה משכמך ומעלה - ישר כח!

ענת שלום

אינני יודע עם זה אפשרי מדובר של קלטת של שעה וחצי אני מקווה שיש מומחים שיגידו אולי בכול אופן אשאל הצלי המסמכים ביותר בכבוד רב סבא אריה הגב הם תוכלי לעלות שוב לפורום התמצית אין לי שום התנגדות הגב איפו ידידי בני ?????

ענת שלום לגבי הקלטת וידאו

הדבר אינו פשוט קודם חייבים לעביר על דיסקט מחשב ולא בטוח שתהיה אפשרות לעביר לפורום כי הוא מוגבל כפי שאת יודעת 500 KB כך הסביר לי נכדי לילה טוב אוס סבא אריה

למעלה