סבא אריה ותוצרת הארץ

סבא אריה ותוצרת הארץ

שלום חברים יום שלישי השבוע השתתפתי בהצגא ששל 60 שנות למדינת ישראל בבית ספר "רתמים" כאן באשדוד ,בה לומדות הנכדות שלי הנושא היה - תוצרת הארץ כי אני ישראלי - היו קטעי נאום של ראש העיר ?? אקרובטיקה שירה מצגת מי הרצל עד קום המדינה דרך בן גורין ועד ימנו ובסוף עליתי לבמה יחד עם הנכדות שלי כנציג ניצולי שואה שבנו משפחה בארץ נולדו ילדים וגם נכדים , אחרי אבא של תלמיד שלחם במלחמת לבנון 2 ונפצע קשה , הסבא של עוד תלמיד יחד עם אחיו שקבל צל"ש ,שהיה בצבא אדום עם כול המדליות ,סבתא שלחמה בירושלים ב1948 ....... זה נמשך כשעה אבל כאן אפשר לספר במשך שנים ? קבלו הטוב שבעולם סבא אריה תותצרת הארץ

מחוזת היטוריה - שילוב דורת

רבותי , ההיסטוריה חוזרת שום דבר לא אבד ,לא נשכח עוד נזכור ,תחתגשם עופרת איך בסוריה צעד הפלמ"ח סבא אריה

מרגש מאד סבא אריה

נהנתי לקרוא, והמתלאתי שמחה לראות את התמונות. לך ולכל המשפחה נחת בריאות ואושר לרוב, תודה רבה ששיתפת אותנו

אל הדרך שוב יצאנו........

דרך ארוכה בלי קץ דרך בה ילוו אותנו האבק האבן והעץ כן , כן , כן ממשיכה הדרך בסבל ובפרך כולנו בה נצעד לעדי עד (לפי לחן רוסי ) סבא אריה

היום אחות היא מלחתנו .............

לכן רחוק אני מכאן תחוגי נא את פגיתנו במטבחנו הקטן האמיני יום יבוא טוב יהיה מבטיח לך לחבק אותך אבוא והכול אשיח לך סבא אריה

אלף שיר לצפון מגולן עד חרמון

עד כינרת ועד לרמה נזמר והשיר יעפיל לעמון יהדהד עד מדבר השממה סבא אריה

וההרים עוד בוערים באש זריחות .....

ובין ערביים עוד נושבת רוח ים אלף פרחים עוד משמחים כל לב בשלל פריחות מי שהלך הוא שוב לא יראה זאת לעולם סבא אריה

מחר אולי נפליגה בספינות ......

מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות יטיענו תפוחי זהב כול זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהריים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים סבא אריה

זהו השירים ששרתי יחד עם הנכדות שלי ויתר

ה קהל שהיו על הבמה סבא אריה מודה לכם על הסבלנות שלכם תאמינו לי לשיר זה גם בריא קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

למעלה