סבא אריה מבקש עזרה

סבא אריה מבקש עזרה

שלום ידידים לצורך גמר כיתבה זירכונות של חברי במועדון ניצולי שואה רוצה עזרתכם , ליד העיר MOGHILEB PODOLSKI היה מחנה ריכוז של הנאצים לצערו הוא אינו זוכר את שמה תוכלו לעזור לי ולו קבלו הטוב שבעולם גמר חתימה טובה סבא אריה

estee from ynet

New member
Moghilov Concentration Camp ../images/Emo16.gif

Saba Arie, The name of the Camp was MOGHILOV. If you or your friend can read English - read the attached link. http://www.nizkor.org/hweb/people/c/carmelly-felicia/jewish-orphans.html Shana Tova! estee

SORRY אינני שולט כלל בהנגלית .

שלום לך ידידי זה אני שמבקש העזרה ולא חברי לצערי אינני שולט באנגלית אני דובר צרפתית קורא וכותב וגם ספרדית ,לטינו אמריקנו. בכול אופן אני מודה לך MERCI , GRACIAS BONNE ANNEE BONNE SANTE FELICE ANO FELICE Y CON MUCHO SALUD סבא אריה

h e l e n a 1

New member
בתקווה שהנסיון שלי לעזור לך, סבר אריה

הוא יצליח . אמא שלי היא מאיזור שאתה מדבר עליו. היא הבטיחה לי לברר את הנתונים המדויקים. בנתיים מצאתי כתבה בעברית לגבי המקום ומחנה ריכוז. שוב- מקווה שזה יתן לך קצה החוט של תעלומה

באחלט כול הכבוד לך

חברי אשמח מאוד לקבל המדע לכן היד]סתי אותה הגב שמו הוא הרמן יעקובסון הוא יליד SATU MARE דרוש לי ליטוש במה שכתבתי כי שמעתי את סיפרו דרך קסטה ועברתי בכתב . בקרוב אפרסם מה שעבר עליו נכון עם הסכמתו . שוב טודה קבלי הטוב שבעולם סבא אריה הגב תודה לאימך

h e l e n a 1

New member
שמחתי לעזור.

אמא לא חידשה לי שום דבר לאומת מה שכתוב במעמר, לכן אני רק מצתערת שלא יכולתי לעזור יותר.

אין דבר היית סופר W

בכול זאת תודה מה שקראתי זה מאוד מפורט תודה גמר תימה טובה סבא אריה

estee from ynet

New member
Saba Arie |ס

tenase limtzo sfarim shel: Dora Litani & Dr. Shmuel Ben Zion hem katvu sfarim al MOGHILEV & TRANSNISTRIA estee

למעלה