סבא וסבתא שאהבתי (יכול להיות טריגר)

strange woman

New member
סבא וסבתא שאהבתי (יכול להיות טריגר)

לך שאהבתי, לך שסמכתי, לך שהיית הסבא הכי בעולם. איך יכולת? איך יכולת לעשות לי, לנכדתך היחידה, לנכדתך שאמרת שאהבת. איך יכולת לפגוע כך? לקחת את התמימות שאבדה כבר לפני ולנתץ את הקצת שנשאר? סמכתי עליך סבא. האמנתי בך סבא. הרי רק לך סיפרתי. שנה אחרי אמנם. אבל אתה היית היחיד. ומה הייתה תגובתך? באותו ערב היית עדיין הסבא שהערצתי. תמכת בי. אמרת שזה טוב שסיפרתי. שזה טוב שפרקתי סוף סוף. ואני? הייתי כל כך מאושרת עד כמה שיכולתי במצבי שסוף סוף הוצאתי את הדברים וגם מאמינים לי. אבל למחרת בבוקר. איך יכולת סבא? איך יכולת לבוא אליי לחדר ולעשות לי בדיוק את אותו הדבר שהנבלה ההוא עשה? אני סמכתי עליך סבא. סיפרתי לך את כל מה שכאב. ואתה בתמורה קראת לי הזונה שלך. סבא, ככה לא עושים לילדה. ככה לא עושים לנכדה. ואת סבתא? כשחזרת הביתה ומצאת אותי מתייפחת בחדרי ושאלת וניסית להבין מה קרה. לא רציתי לספר לך. פחדתי שלא תאמיני. או שיותר גרוע. הרי כבר לא יכולתי לסמוך יותר. הבן אדם היחיד שסמכתי עליו, בעלך, בא ועשה לי אותו הדבר. אז למה נשאר לי לצפות? שתאמיני לי? שלא תעשי לי זאת גם? בסוף הסכמתי לספר לך. היה לי כבד מדי המשא על הכתפיים. סיפרתי לך מה שסבא עשה. לא סיפרתי על "ההוא". רק על סבא. על בעלך. ומה הייתה התגובה שלך? במקום לתמוך בי, בגדת בי גם. טענת שאני שקרנית. אמרת שזה לא מגיע לכם אחרי כל מה שאתם נותנים לי. טענת שבטח אני פיתיתי אותו. שאני רציתי במה שהוא עשה. אחרי שהתעקשתי אמרת שהוא בטח התבלבל. שהוא חשב שאני זאת את. כן, בטח סבתא. אני מאמינה לך. את - בחורה בת 70. אני ילדה בת 14. איך התבלבל? אנחנו דומות סבתא? אישה זקנה ומקומטתת בת 70, איך היא דומה לילדה תמימה בת 14? גם היום ממרחק של 11 שנים עדיין יש בי את רגשות האשמה האלה. אולי באמת אני הייתי לא בסדר. לפחות בחלק מהמקרים. אולי אני פיתיתי את סבא? סבתא, חייתי עם הסוד הזה בתוכי מספיק זמן. היום כבר שניכם לא בין החיים. אל תדאגי. אני לא אספר לבנות שלכם אם זה תלוי בי. אבל תביני סבתא, אני חיייבת לספר. אני לא יכולה להיות יותר לבד. אני לא אספר לאמא. אני לא אספר לאף אחד שהכיר אותכם. אבל לפחות תני למצוא תמיכה בסביבה שלי. בחברים שלי. אולי אחרי 11 שנים תפסיקו לפחות להופיע לי בחלומות???

לעזאזל ילדה...

לעזאזל ! איך ? איך זה שיש מישהו שכל כך יודע ? כל כך מבין ? כל כך מרגיש ? ילדה, הייתי שם ! אוף ילדה נשבעת שהייתי ! ראיתי את הסרט הזה, חייתי את החיים האלה, עברתי את זה, על הבשר שלי, שלי !!! ואת לא אשמה ילדה, את היית בת 14, ראבאק ! את לא אשמה שיש כאלה אנשים בעולם, ואת לא אשמה על מה שהוא או האחר עשה לך, ואת לא אשמה ש"סבתא" שלך לא האמינה לך, ואת לא שקרנית ילדה, אי אפשר להמציא שקר בנושא כזה!!!! את צריכה מישהו שיקשיב לך ילדה, פני אליי במסרים, אם רק נדמה לך שמצאת מישהו כזה.....
כל התמיכה, וההבנה שרק יש בעולם

ה מוזה

New member
לקח לי זמן להגיב לזה ../images/Emo26.gif

לעכל את הזוועה שמסתתרת וזועקת וצועקת מכל שורה במכתב הקשה שלך .. והזמן - לא מהווה הקלה ולא מרפא צלקות שטומנים עמוק ולא נותנים לאור השמש לרכך אותן וללטף אותן . וצלקת כואבת השאירו בך ,ילדה . לא רק שלקחו ממך בכוח פיזי את מה שניתן באהבה למי שרוצים ובוחרים להעניק לו מתנה קסומה זו ... לא רק את זה לקחו ממך ... נטלו ממך באכזריות את התמימות שכל ילד זכאי לה את הבטחון הפיזי הנפשי שכל ילד זכאי לו נטלו ממך.. את הנשמה .. ומדי לילה בחלומות הם מופיעים... יקרה שלי...עד שלא תנקי את נשמתך מהצלקת הזו ..עד שלא תוציאי ממך את הכאב והזעם והעלבון ואת כל שאר הרגשות .. הנשמה שלך לא יכולה להכיל יותר ..ולכן היא מוציאה בחלומות את כל מה שאת פוחדת במודע להוציא החוצה ... ואולי ..אז לפני 11 שנה ילדה קטנה הושיטה יד ..ונפגעה שנית אבל ..אין לי ספק שאם תושיטי היום את היד .. תקבלי יד מושטת חזרה ..שתעזור לך ללקק את הפצעים ולעטוף את הצלקות ברוך ובהבנה ... אל תפחדי להושיט את היד שוב . הדרך היחידה להפסיק את החלומות זה לספר לספר לספר לספר ! "סבתא, חייתי עם הסוד הזה בתוכי מספיק זמן. היום כבר שניכם לא בין החיים. אל תדאגי. אני לא אספר לבנות שלכם אם זה תלוי בי. אבל תביני סבתא, אני חיייבת לספר. אני לא יכולה להיות יותר לבד. אני לא אספר לאמא. אני לא אספר לאף אחד שהכיר אותכם. אבל לפחות תני למצוא תמיכה בסביבה שלי. בחברים שלי. " והנה עשית את הצעד הראשון ...ספרת לנו , ומפה כולי תקווה .. שתמשיכי הלאה להושיט יד .. ולספר את לא לבד מצרפת עבורך מספר ידיים מושטות שבהן תוכלי להעזר ולהתחזק ולקבל הקשבה תמיכה והבנה ... מצדיעה לך על האומץ להעלות דברים קשים אלו בכתב יודעת שלא היה לך קל ומקווה שלו במעט..הוקל לך .

למעלה