סבא וסבתא

סבא וסבתא

כשהיינו קטנים, בילינו המון אצל הסבים והסבתות- במיוחד מצד האמא. אני מאוד קשורה לסבתא. אחי פחות. איך אצלכם?

h e n y

New member
אהממ

סבא שלי מצד האבא נפטר עוד לפני שנולדתי סבתא שלי מצד האבא נפטרה שהייתי בת שנתיים אבל אמרו לי שהייתי כל הזמן משחקת איתה סבא שלי מצד האמא נפטר שהייתי בת 10, אני זוכרת שכל הזמן היה לי מין יראה כזאת אליו... וסבתא שלי שתזכה לחיים ארוכים, אני כמעט ולא רואה בגלל המרחק.. האחים שלי היו קשורים לסבא וסבתא מצד האבא בגלל שהם היו גרים קרוב אלינו, אני גם יודעת שכשסבא שלי נפטר מצד האבא אחותי הגדולה הייתה גרה אצל סבתא שלי לכמה זמן... לסבים מצד האמא פחות בגלל המרחק..

eris1515

New member
.......

כשהיינו קטנים ואמא שלי הייתה הולכת לעבודה-היא הייתה משאירה אותנו אצל סבא וסבתא,-הם גרים ממש ממש קרוב אלינו,ואני זוכרת שאח שלי היה יוצא בחוץ ואני הייתי יושבת על המיטה ורואה בנני-ובנוני,המומינים,באדג'י,החדר של חני,נילס,וכל זההה-אחחחחח זאת היתה תקופההההה

האמת שלקשר עם סבא וסבתא

לא היה השפעה על הקשר עם האחים. מאוד הייתי קשורה לסבתא שלי, וכך גם האחים שלי. לסבא שלי מהצד השני פחות היינו קשורים בגלל כמה גורמים.

מאז ומתמיד אהבנו

לבלות אצל הסבתא והסבא שלנו מצד האמא כי מצד האבא נפטרו ,בחופשים תמיד מגיעים כל הבני דודים וביחד נהנים! ועד היום אנחנו ממש אוהבים להיות שם והקשר נשמר ב"ה למרות המרחק.

לי יש סבא וסבתא

סבא-מצד אמא שאין כמוהו ואני אוהבת אותו המון! (בעיקר כשהוא כועס עליי בהגרלות הלוטו חחחחחחחחחחחחחחח...) סבתא-מצד אבא אין לי איתה קשר חזק גם בגלל שהיא גרה רחוק וגם מסיבותיה שלה...

למעלה