סבא טוב צריך אותך!

סבא טוב צריך אותך!

בימים של צורך ושל מחסור, יש חשיבות גדולה מאוד לנתינה. קשישים רבים עבדו ותרמו במשך עשרות שנים ועתה בבגרותם הם בודדים, מחפשים כתף תומכת, אוזן קשובה ויד מנחמת. אפילו רק ביקור קצר של פעם בשבוע, אפילו טלפון לומר מילה טובה.. אנחנו שיש לנו, רוצים לתת בחזרה. עוד פרטים אצל אסתר - מרכזת מתנדבים בירושלים 5860765 - 02

ט י נ ה

New member
כל הכבוד ינון גאה בך רוצה לתרום

הי ינון החודש ארני מופיעה 3 פעמים בירולשים כך יצא כל יום שני 3 שבועות אולי אוכל לבקר איזה משפחה כזו או איש או אישה בודדים ולהביא להם סלסלה ואת הדיסק או משהו ? נא קשר אותי למי שצריך תודה סי

RollerBoy

New member
מה../images/Emo35.gif א מופיעה בירושלים../images/Emo35.gif

אני בא
מתי ואיפה
ייייש... איזה מגניב...

RollerBoy

New member
א=את...

ואני באמת בא
אם אפשר... איזה מגניב
דרך אגב, זכיתי ב"רגעי סי" דרך תפוז
עוד לא קיבלתי, אבל זכיתי... יש שם את השיר של משפחה וחצי
ואם כבר מדברים על משפחה וחצי.... הסדרה חוזרת מתישהו
זאת היתה אחלה סידרה.....

ט י נ ה

New member
הי רולר בוי י -ם + משפחה וחצי

הי חבוב מה המצב דוווד ? אז ככה ,בירושלים אני אופיע בשבוע הבא ב 20 לחודש במלון דן פנורמה בערך ב 22.30 ואתה מוזמן. משפחה וחצי חזרה בנתיים בשידורים חוזרים איפשהו בשעות הצהרים בשבתות בערוץ 2.. ומשפחה וחצי מ" הופעה חיה " בביצוע בונוס מטריף ממרכז עינב מופיע בדסיק האוסף הכפול וגם בדסיק האוסף המיוחד שבו זכית בתפוז... תהנה....... ויטמין סי

RollerBoy

New member
תודה על התגובה, ו....

שני דברים:
איפה זה מלון דן פנורמה
צריך להזמין כרטיסים, או שזאת הופעת אורח בחינם לאורחים
אם כן, איך אני מזמין כרטיסים
תודה...

RollerBoy

New member
אוווווווווווףףףף../images/Emo70.gif

את סתם אמרת לי
כל השבוע אני מחכה להופעה שלך, ואני ממש רוצה לבוא, אבל התקשרתי למלון ואמרו לי ש"זה לא אצלנו"(אעלק...) ושזה אירוע פרטי אז אני לא יכול לבוא
וממש ממש ממש ממש רציתי
ואווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זה מעצבן
כ"כ רציתי..... מה, פעם בשנה בערך את מופיעה בירושלים, וכשסופסוף יש הופעה אני מפסיד
אוף.....

RollerBoy

New member
או שלא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה סבבה בקניון, שרת ממש אחלה
ראיתי את רוב ההופעה, חלק קטן מלמטה והרוב מלמעלה..... ושרת ממש אחלה את "גיבור גדול"
ואפילו פעמיים
היה כיף. אני אבוא שוב
את באמת אחלה זמרת.

טינה כפרה

איזו נשמה גדולה! אני מתנצל שלא יכולתי לענות קודם- האינטרנט שלי מג´עג´ע לי.. הטלפון של אסתר הוא : 5860765 - 02 יש לה את כל המידע שצריך.. כל הכבוד לך על הנכונות והרצון הכנה לנתינה כמה שאני אוהב אותך ינון

למעלה