סבא נעדר..

SETHA

New member
סבא נעדר..

שלום לכולכם, סבא שלי (חולה באלצהיימר) נעדר מאתמול בבוקר 20.12.06 ולא חזר מאז, הוא לבש זקט ז'ינס וכובע שחור, יש לו שער לבן ומשקפיים גדולות.. הוא אמור להסתובב בדרום ת"א ליד רחוב שניקין.. המשטרה מבצעת חיפושים והודענו על היעדרותו ברדיו.. אנו מבקשים שכל המוצא או רואה מישהו דומה לתיאור של סבא שלי - יהודה יונה יודיע לנו על כך... בתודה רבה אסתר יונה ומשפחת שטח.

zs1957

New member
מקווה שתמצאו את סבא מהר

שלום אסתר. צר ליוכואב מאד לשמוע שסבא שלך הלך לאיבוד.האם הוא יצא מביתו ולא ידע איל לחזור? האם יש לו צמיד או שרשרת שעליו כתובים שם, שם משפחה, כתובת וטלפון? אני מאמינה שימצאו אותו. המורה שלי בביה"ס היסודי היה חולה אלצהיימר והלך לאיבוד מספר פעמים . תמיד מצאו אותו במגן דוד או, בבית חולים. הוא נפטר בגיל 90 לפני 8 שנים. דברנו בפורום על אמצעי זהירות שיש לנקוט מחשש לאיבוד החולה. אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם

נילי41

New member
אסתר יקרה

צר לי כל כך לשמוע על העדרותו של סבך. אני מניחה שהוא היה חולה אלצהיימר. בפורום תמיד מדגישים עד כמה זה חשוב לא להרשות לחולי אלצהיימר לצאת לבד למרות שהם היו רגילים לצאת כל ימי חייהם לעבודתם ולסידורים שלהם בעיר, קניות, בנק וכו'. מגיע הרגע שזה בלתי אפשרי וצריך לצאת רק עם ליווי. אני מקווה שסבך יימצא במהרה. המשטרה מחפשת חולי אלצהיימר מיד עם העדרותם ולא מחכה 24 שעות כרגיל. הוא גם מסתובב בלב העיר, וקרוב לוודאי שמישהו ודאי מצא אותו. צריך כמו כן שיהיו עליו פרטים אישיים כמו שם וטלפון כי הוא בוודאי מאוד מבולבל ועייף ומותש כי כבר עברו הרבה שעות, בלי אוכל שתיה ותרופות והוא עלול לא לזכור את שמו וכתובתו. יכול להיות שהוא יגיע לחדר מיון או לתחנת מד"א בעיר. נורא מקווה בשבילכם שיימצא במהרה בריא ושלם. אני מאחלת לכם לשמוע בשורות טובות והרבה בריאות.|

יפעת59

New member
זה אבא שלי

יהודה יונה שנראה לאחרונה בשעה 12 בצהרים ב20.12.06 ליד דוכן הנקניקיות בקינג גורג פינת שנקין לא אובחן כחולה אלצהיימר ובמבט לאחור היו שבבי שיכחהשיכולים לקשר בינו למחלה:התבלבל בין הימים שכח מיקומם של דברים וכדומה.בעקבות דיווח של שכנה ותיקה שראתה אותו ב20.12.06 ב8 בבקר לערך הוא היה בהתקף שיכחה:לא זיהה אותה שאל איפוא זה רחוב שנקין זאת כששניהם עמדו ברחוב שינקין מכנסיו מלוכלכים ונראה מוזר יהודה יונה הוא אבא שלי היום21.12.06 במהדורת חצות בערוץ 2 תפורסם תמונתו וכך גם בעיתוני מחר תמונתו גם מצורפת להודעה:סבא נעדר מן הסתם הוא נראה קצת יותר מרושל לאור הזמן שעבר מאז יצא את הבית א נ א אם מישהו יודע דבר וחצי דבר על מקום המצאו התקשרו לאימי אסתר:0544767457 תודה.

נילי41

New member
../images/Emo35.gif האם מצאו את הסבא הנעדר ../images/Emo35.gif

ראיתי ב-ynet שהמשטרה מחפשת שני נעדרים. אחת בת 29 והשני זה הסבא הנעדר, בן 75. אני מאוד דואגת לו. זה כבר לילה שני שהוא לא בבית (אם הוא עדיין לא נמצא).

zs1957

New member
יפעת היקרה שלום רב

ליבי אתך. אני בטוחה שאזרחים טובים ימצאו את סבא שלך ויביאו אותו הביתה. טוב מאד שפרסמתם תמונות בתקשורת. חשוב לפרסם במהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 2 וערוץ 10 . בשעה 20:00 זה שיא הרייטינג. גם אמא של אביגדור קהלני הלכה לאיבוד מבית אבות ונמצאה לאחר כמה ימים. ליבי אתכם ומקווה ימצאו את סבא במהירות. מתפללת למענכם שישוב הביתה במהרה. שבת שלום זהבה שחם.

יפעת59

New member
תודה זהבה שחם ולכל מי שדאג

תודה אדרי שאת נכדה כזאת חכמה וטובה יפעתי הבת של יהודה יונה שנמצא היום בבקר בחצר של בנין לא רחוק מהבית בו הוא מתגורר כשהוא בריא ושלם

justme007

New member
אוייויו

רק עכשיו קראתי את זה. אני לא יודעת מה אני אעשה אם אמא שלי תלך לאיבוד. מפחיד אותי שהיא תסתובב ככה במקומות מסוכנים. זה כמו שילד בן שנתיים וחצי שלא יודע לדבר פתאום נעלם. אני שמחה שהכל הסתדר ושמצאתם אותו ושזה נגמר בטוב

למעלה