סבא שלי......................

שקדי

New member
סבא שלי...................... ../images/Emo122.gif

זוכרים את בת שישים.....זאת שפוקחת עין ונועלת נעלה בזמן שאת ראשו של הגלבוע מישהו צובע אדום וכו............. אז נכון שהיא עוד מספרת לכולם שהיא בת שישים אבל פה כשאני בין חבירים אני יכול להדליף לכם שאותה גיברת.....לא....לא גיבררת מנהלת....אלא הזאתי משם היא כבר או טו טו בת שמונים.....נשבע לכם וככל גברת מכובדת נכתב שיר לכבוד המאורע וכתב אותו אותו אחד שכתב את בת שישים.....כלומר דידי מנוסי שהוא אחד מבניה הבוגרים של אותה גיברת אגב ואתם קוראיי הנאמנים תוכלו לקרוא אותו כאן כמעט הראשונים בעולם לדעתי מתגלגל לו בדרך עוד שלאגר.....כלומר להיט סבא שלי אם לפעמים עצוב ורע לי כל היום והשמים קודרים ובכלל אז אני חושבת על סבא שלי ואיך הגיע עד הלום והשמש זורח פתאום פזמון: כי סבא שלי בעמק הזה לפני שמונים שנה דרך ודוקא פה הוא הקים בית חמד וסבא שלי בבית הזה הגיע כבר לגיל שמונים והוא מחייך חי ועוד איך ומאמין מוגש פה לראשונה בפינה לשיפוטכם ושתהיה לכולנו שבת קסומה.............

שקדי

New member
ולמה בשעות הכי שוות............... |מרו

אני תמיד כקול קורא במדבר הלוווווווווווווו מישוווווווו...........................

תודה שקדי, חיממת לי את

הבקר הקר נציקה
(זכויות יוצרים לנציקה לא שלי, אבל הרשיתי לעצמי)

עיניים

New member
ואני לא זכיתי ../images/Emo10.gif

ככל שהייתי משופעת ב"סבתאות" - כן סבלתי ממחסור ב"סבאים". את האחד לא היכרתי כלל. השני - הלך לעולמו כשהייתי בת שנתיים. זוכרת רק את הכרס הענקית שלו
מילותיך עוררו בי את החסך שליווה אותי כל שנות ילדותי, אך חיממו לי פינה קרה בלב. בוקר נפלא של שבת סתווית לך.

שקדי

New member
ולי בכלל..................... ../images/Emo11.gif

היו רק סבתות.....ואף סבא אחד לרפואה כי סבא אחד היה עם לב רעוע משהו וכשהיה בגילי כבר היה חמש שנים מתחת למציבה לא.....לא המציבה הזאת שחבירה מנהלת כתבה עליה פם וסבא שני גם כן לא חצה את החמישים מעל אדמת ארץ הקודש וגם אני מוצא קצת ניחומים באותו סב דימיוני של דידי מנוסי אגב עיוני עוד פם התרנגול שלך נרדם בשמירה????? שנתחלף????????? שבת קסומה לך ולכולנו.........
זה הכי מזכיר לי עין........

עיניים

New member
זה קורה לו

הרבה לאחרונה,,, אולי צריך להחליף תרנגול
וכן, ה- "
" - אימצתי אותה מזמן.

נתיבה

New member
גם סבתא צריכה פנסיה..עכשיו כשדנים

על מעמד הקיבוצים רשום את הבית שלך על שמך..! קבל זאת כעיצה ממי שויתר על הבית שמה.!

נתיבה

New member
ןבקשר לגלבוע-זוכרים את שלישית שריד

שהמעבד לשהם ששר את הטנור היה שלמה וורבנר,שאח"כ היה טכנאי בגלי צה"ל, בזמן האחרון אני לא שומע את שהם שלו ולכן אני מסיק שהוא כבר בפנסיה. הוא עבד גם איתנו בלהקת החתונות דש"ם..ד"ש מהמנגינה. בהקשר ל´פורגי ובס´ שעכשיו מוצגת שרה ע. את המלים לSUMMER TIME שעבדכם כתב..שימו לב:"קיץ חם האביב מזמן חלף" ...לא זוכר יותר..אבל היה מוצלח. כי לע. היה קול הכבוד.

magy

New member
שקדי........למות למות עלייך

לזכר ערב שלא יהייה.......... שים פה גם את המנגינה......

magy

New member
כל המסיבות הגדולות

מתרחשות כשאני יֵשנַה. אין לכם מה לעשות בבוקר?????????
)))))))))))))))))))))))))

שקדי

New member
אלמנטרי ד´´ר מנהלת................ ../images/Emo22.gif

את הרי תמיד ישנה............ חשבת אולי לפתוח פורום חרופרים????????

magy

New member
לא תמידדדדדדדדדדדדדדדדד

רק בין.......ארבע בבוקר לעשר בבוקר........ככה אלוהים רוצה שעות משונות כאלה.....תספור........זה לא הרבה......... פורום חרופים????????????? שובביניו.....

שקדי

New member
ולך................

רק צריך לתת ויאגרה לתרנגול שלא יפול שדוד על משמרתו האם לנצח נידוננו להיות כמו כוכבי נוד שלעולם לא נפגשים????

11a2

New member
איפוא ישנם עוד אנשים כמו ב-ד-ו-ר

ההוא,מקימי ובוני המדינה הולכים לעולמם מול עיננו.

magy

New member
אין - בפירוש אין.

היום בונים.......מקסימום...............פורום.........או פורטל.... וזה ממש לא מצחיק.....

11a2

New member
"בכלות כוחי אל תשליכני"

לא לכולם יש מזל ומשפחה תומכת, ומה עם אלה שאין להם אף אחד שיתמוך בהם "בכלות כוחם", במיוחד אלה שעברו את ה´שואה´ ונשארו לבד.

למעלה