סבא שלי

N i c o l e

New member
סבא שלי

שלום, אני לא בדיוק חדשה כאן מאחר שאני קוראת כאן הרבה, אבל אף פעם לא כתבתי...פתאום הרגשתי צורך לחפס תשובה על משהו שקורה לי: סבא שלי נפטר שנה בדיוק לפני שנולדתי, אך דווקא בגלל זה תמיד הרגשתי מן קשר חזק איתו, כאילו הוא שומר עליי או משהו, לא משנה איפה אני, הוא שם, לא נותן לשום דבר רע לקרות לי, או לפחות לשום דבר רע מידי. למשל, כשהייתי קטנה, התנדנדתי על הנדנדה ממש חזק, ואתם מכירים שטויות של קטנים, כי לפתע החלטתי לחקות את סופר מן ולעוף מן הנדנדה, נתתי כזאת קפיצה מהנדנדה, שאם פשוט הייתי נופלת על הדשא רוב הסיכויים שהייתי שוברת את הגב, אבל הרגשתי, ועד היום אני זוכרת את ההרגשה, כאילו ממש לפני שנחטתי על האדמה, ריחפתי, כמו נוצה, רק בגלל שהייתי כל כך קטנה טכל כך שברירים, שברתי את היד, שבר קל מאד שתוך שבועיים החלים... מאז לא קרה לי שום דבר נורא לגוף, כשאבא שלי קנה מכונית חדשה, עברנו איתה תאונה, אני והוא, לא היו כאבים חזקים מאד בגב לאחר מכן, ולי, ממש שניה לאחר שהרכב השני התנגש בנו- גם לי כאב מאד הגב, אך שניה לאחר מכן, כלום! כאילו מישהו הניח עליי את ידיו וריפא אותי. חוץ ממיקרים אלו קרו עוד המון דברים, שלאנשים מסביבי קרו דברים רעים, ולי כלום, כאילו ממש בשניה האחרונה מישהו הציל אותי. אני תמיד מרגישה מוגנת. הרבה פעמים יש לי חלומות על סבי, שדרך אגב- לא מת מוות טבעי- הוא מת בתאונת עבודה. בחלומות הוא תמיד לידי, רק שאני לא רואה את הפנים שלו, רק צל לבן, אבל אני יודעת שזה הוא ותמיד אני מרגישה שמחה ומתעוררת עם הרגשה טובה יום אחרי. קורה לפעמים, גם עכשיו ברגע זה שאני מרגישה צמרמורת בגוף וקור בגב, כאילו הוא עומד מאחורי כמו שומר ראש. לפעמים זה מפחיד אותי, לפעמים זה משמח אותי, אני לא יודעת כל כך איך להייחס לזה...אולי זה בכלל משהו פסיכולוגי? אני לא יודעת... אשמח אם תגיבו...

scooby4

New member
אני המום..... ../images/Emo12.gif

ואין לי מה לענות לך כל כך, הפורום היחידי שאולי תמצאי בו את התשובה זה פורום רוחות רפאים - מס' 502.

WallFlower

New member
כן גם אני חושבת כמו סקובי...

גם סבא שלי מת כשנה לפני שנולדתי...אבל אני לא מרגישה דברים כאלה...חחח...

catolit

New member
לכולנו יש שומרים

לחלקנו יש אחד ולאחרים כמה. יש שומרים עם קשר משפחתי ויש שומרים עם קשר מגלגולים קודמים או שקשורים לגילגולים הבאים, ויש שומרים בלי קשר לאדם. אבל לכל אחד יש שומר ומדריך רוחני שדואג שנלמד את השיעורים שאנחנו אמורים ללמוד בחיים, ושנעבור את מה שמיועד לנו. ככה אני מאמינה. אשרייך שאת זוכה להרגיש בשומר שלך. הוא כנראה אוהב אותך מאוד... ותתיחסי לזה כמו שזה. עוד חלק מהטבע שלומדים לחיות איתו.

ד ג י

New member
לי יש...

סבא רבה שמת הרבה לפני שנולדתי אבל בכל זאת אחרי שהייתה לי פעם שיחה על רוחות רפאים אם מישהו אני ואח שלי תמיד אמרנו כזה אפילו בצחוק, שסבא שלנו שומר עלינו, אני לא יודע לפעמים זה נראה פשוט מתאים שמישהו שומר אליי ואני לא יודע למה תמיד אנחנו מעלים דווקא את סבא רבה שלי, אוליי זה קשור שהכרנו הרבה זמן וביקרנו קבוע אצל סבתא רבה שלי

doremini

New member
|שלום לך ../images/Emo141.gif

וואו,בהחלט הייתי אומרת שמישהו שומר עלייך.....ושוב....וואו...כמה נחמד. הייתי מציעה לך להכנס לאתר:http://www.mystic.far-east.co.il לפורום נומרולוגיה,שם ישנו אדם מקסים,נומרולוג קבלתי,ושמו טיראן.תשאלי אותו מהו פשר הדבר והוא יברר עבורך בשימחה ואף יתן לך עצה כיצד להתייחס לזה ע"מ שיעזור לך במשך חייך......מומלץ מאוד....ותמסרי לו ד"ש מדורית מארה"ב(זו אני). בהצלחה

ד ג י

New member
ושוב הודעה מפורומינו הקט

מגיעה להודעות הנבחרות, כל הכבוד NICOLE

Idan91

New member
וואו! ../images/Emo187.gif

נשמע ממש מעניין. חשבת לנסות ללכת לאיזה מדיום?

למעלה