סבא שלי

קרני

New member
סבא שלי

סבא, אם אתה שם למעלה תביט עליי סבא, בין כל מלאכי מעלה תרד אליי... מתמונה אני זוכרת פרצופך שומעת עלייך ממעט סיפורים ואני כל כך רוצה להיות איתך סבא, אתה שם במרומים... סבא, תגיד לי אתה איך זה שאתה אי שם למעלה ואני כל כך רחוקה ממך? ואני יודעת, אני יודעת שאם זה לא היה כך היינו יכולים להיות יחד כל כך הרבה... אבל סבא, אתה נמצא שם למעלה אולי מביט ואולי תוהה אתה מתגעגע סבא? סבא, תקשיב אליי לרגע תביט אליי לשניה תרגיש את שיש לי אלייך - סבא, אני אוהבת אותך!

אטריו

New member
פשוט ויפה

אני כותבת מילים אלו עם דמעות בעיניים השיר שלך כל כך נגע לי בפשטותו ובעצמת הרגש הוא גרם לרגשות שלי עצמי לצוף ולעלות ולחשוב על סבי שנפטר לפני שנה

קרני...

הזלתי דמעה... גם אני כתבתי על סבי ז``ל שיר ``שושן צחור`` אבל לא יכולתי לכתוב בצורה ישירה, היה קשה לי להתמודד - הדהימה אותי כתיבתך - וצורת ההתמודדות שלך עם החוויה בשיר. קרני - את נפלאה !

קרני

New member
אשמח לקרוא את ``שושן צחור``

אני בטוחה שהוא שיר מדהים... סבא וסבתא הם אנשים מיוחדים, שהרגעים איתם נפלאים. הם הולכים מאיתנו מהר מדי לפני שאנחנו מספיקים לטעום את הכל...

קרני...

פירסמתי אותו בעבר פה... ורק בשבילך אני מביאה אותו שוב הוא מאוד שונה מהסגנון שלך - כי אני בכתיבתי עקפתי את כל הנושא של ההתמודדות האישית... ניסיתי לכתוב שיר ישיר - אבל נשברתי... מקווה כי ימצא חן בעיניך שושן צחור ------------ בגינתי צומח לו שושן צחור אהבתי אליו בכל יום תגבור אשמור עליו מפני הגשם, הרוח והכפור שלי אתה שושן צחור הוא מרים אלי ראשו בגאווה מתנשא גבוה אף מגדר הגינה ובשמחה אני מטפלת בו ומשקה שושן צחור שלי אתה עברו חלפו להם הימים והגיע סוף סיפור חיים השושן נפל וגווע ואני כל כך רציתי בו לנגוע שושן צחור צמח לי בגן היום נפל הוא מהשיח ולא קם אני החלטתי לעשות מעשה כי אין בכוחי לוותר על המראה הכנסתי אותך לספר בין שתי עמודים ליד התפר ומידי פעם שעוברים להם השנים מציצה אני בך לפעמים שושן צחור שלי אתה לעולמים.

קרני

New member
זה מקסים!!!

כל כך נוגע ללב! מדהים ממש! העברת את הרגש בכמעין מכת חשמל, שהיכת בי וצימררה אותי והעלתה דמעות בעיניים! מעבר לזה שאת מוכשרת בכתיבה עצמה, הרעיונות שלך מופלאים!!!

למעלה