ובכן.. חחח
החתימה שלי די הזויה ומעפנה.. כתבתי אותה כי סוף סוף הבנתי איך עושים חתימה אז חירטטתי משו חחח ולמרות שלדעתי היא מעפנה הרבה אנשים מאוד אהבו אותה אז כרגע היא נשארת חחח.. אז ככה הסבר על החתימה: אני מנהל שני פורומים בתפוז - דודו טסה ולירז צ'רכי - שני אמנים שאני מאוד אוהב ומעריך.. אז 1142 הוא מס' הפורום של דודו טסה וניסיתי איכשהו לשים משפט משיר של דודו אז כתבתי את "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי.." חחח 1364 הוא מס' הפורום של לירז צ'רכי וללירז יש שיר שנקרא "ריסים" והוא מתחיל במשפט "עוד לא ספרתי לך את כל הריסים.. עוד לא מיינתי את אור עינייך לפי צבעים..." אז כתבתי את מס' הפורום בתוך הציטוט של השיר חחח בהמשך יש ציטוט משיר של הדורבנים, אחת הלהקות הכי טובות בארץ לדעתי שבזכותם התחלתי לשמוע מוסיקה ישראלית בכלל.. השיר לא מוכר ונקרא "אלפקה" והוא מתחיל ככה "יש לי אלפקה מגבעת שמואל, אני קורא לה מלכה, היא מעדיפה יעל.." אז כתבתי את מס' הפורום בתוך השיר (806) ושיניתי קצת את המילים חחח והמשפט האחרון בחתימה הוא מ"שיר מס' 1" של מיקה קרני המדהימה שאני מאוד מאוד אוהב וגם בו הכנסתי את מס' הפורום שלה חחח זהו... יום נעים לכולם! חח